Spausdinti šį puslapį

Sportinių šokių ritme

Pra­ėju­sį sa­vait­ga­lį į Uk­mer­gę bu­vo su­gu­žė­ję per 400 šo­kė­jų po­rų. Mū­sų mies­te vy­ko spor­ti­nių šo­kių rei­tin­go var­žy­bos „Uk­mer­gė 2012“.

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Geriausi varžybų šokėjai.

 

Šeš­ta­die­nį ir sek­ma­die­nį var­žy­bos vy­ko Tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­lo­je. Pir­ma­sis var­žy­bų va­ka­ras bu­vo skir­tas ne tik pa­tiems spor­ti­nin­kams bei jų tre­ne­riams, bet ir žiū­ro­vams. Uk­mer­giš­kiai tu­rė­jo pro­gos pa­ma­ty­ti Lie­tu­vos spor­ti­nių šo­kių čem­pio­nų pa­si­ro­dy­mus.

Ren­gi­nį ve­dė žur­na­lis­tas Juo­zas Šal­kaus­kas. Spor­ti­nin­kus ver­ti­no 19 ver­tin­to­jų. Var­žy­bų čem­pio­nus ap­do­va­no­jo ren­gi­nio rė­mė­jai – Uk­mer­gės ver­sli­nin­kai.

 

sokiai_g_nem_ntr_020


 

Lie­tu­vos spor­ti­nių šo­kių fe­de­ra­ci­jos vi­ce­pre­zi­den­tas Vir­gi­ni­jus Vi­soc­kas mi­nė­jo, kad to­kių var­žy­bų sa­ma­ta 50 000 li­tų, to­dėl la­bai džiau­gė­si Uk­mer­gės ver­sli­nin­kų ir sa­vi­val­dy­bės su­teik­ta fi­nan­si­ne pa­ra­ma.

Uk­mer­gė­je, Tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­lo­je, spor­ti­nių šo­kių var­žy­bos ren­gia­mos jau ket­vir­tus me­tus. Or­ga­ni­za­to­riai ma­no, kad tra­di­ci­jos bus tę­sia­mos.

UŽ inf.

sokiai_g_nem_ntr_003


sokiai_g_nem_ntr_006


sokiai_g_nem_ntr_013


sokiai_g_nem_ntr_018


sokiai_g_nem_ntr_041


sokiai_g_nem_ntr_056

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)