Spausdinti šį puslapį

Netikėjo, kad atgaus

85 metų Bronislava į redakciją atėjo papasakoti apie pavogtą ir, jai visai to nesitikint, grąžintą piniginę.

Ši istorija nutiko praėjusį penktadienį apie 16 val. 30 min. miesto centre, Vienuolyno gatvėje, esančiame IKI prekybos centre.

Ukmergiškė pasakojo apsipirkusi ir rankoje laikydama piniginę pasukusi prie spintelės, kur buvo palikusi krepšį. Staiga prie jos pripuolė nusikaltėlis, stvėrė piniginę iš rankų ir spruko pro parduotuvės duris.

Bronislava sakė tik spėjusi surikti: „pavogė piniginę“, kai paskui vagį pasileido kaip tik tarpduryje buvęs jaunuolis. Kitas jo draugas liko prie baisiausiai išsigandusios pensininkės ir moteriškę ramino, kad viskas bus gerai. Tik ši nelabai tikėjosi atgauti piniginę ir mintyse jau apraudojo joje buvusius pinigėlius.

Tačiau viskas pakrypo teigiama linkme – drąsusis gelbėtojas nuo Giedraičių gatvės pusės grįžo su pinigine, kurią  iš karto atidavė nusikaltėlio auka tapusiai moteriškei. Ši dar norėjusi atsilyginti, bet jaunuoliai nė girdėt nenorėjo, apsisuko ir nuėjo.

Bronislava sako nepamenanti, kaip jos gelbėtojas atrodė, įsiminė tik kad abu jaunuoliai buvo aukšti, jauni ir gražūs. Už suteiktą  pagalbą ir atgautus pinigus pensininkė taria  nuoširdžiausią  padėką.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)