Spausdinti šį puslapį

Mašiną apgadino žolės pjovėjai

Ukmergėje gyvenantis Vytautas pasakojo papuolęs į nemalonią situaciją, dėl kurios žada bylinėtis teisme. Nori, kad ji būtų paviešinta ir kiti žmonės iš to pasimokytų.

Vyras pasakojo, kad savo automobilį buvo palikęs aikštelėje prie pagrindinio miesto tilto. Tačiau rado jį apdrėbtą pjaunama žole. Kadangi pjauta žolė augusi ant žvyro, automobiliui kliuvo ne tik žolių, bet ir akmenukų.

Ukmergiškio manymu, mašina apgadinta lyg specialiai, nes, anot jo, kiekvienas normalus pjovėjas žoliapjovės mechanizmą galėtų pasukti taip, kad akmenukai ir žolė būtų nukreipti į kitą pusę.

Vyras sako pretenzijas išsakęs įmonės, kurios darbininkai pjovė žolę, vadovui. Direktorius esą pasiūlęs 30 eurų. Tačiau ukmergiškiui akivaizdu, kad nuostoliai padaryti didesni, tad tokio dydžio siūlytos sumos atsisakęs. 

Jis pasitarė su advokate ir nutarė vykti pas ekspertą, išsiimti pažymą ir savo teises ginti teisme.

Ukmergės rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus patikino, kad tokia išeitis iš tiesų yra geriausia, nes policijoje dėl tokio įvykio tyrimas nebūtų pradėtas.

Policija gauna skundų dėl tokių įvykių, tačiau jie nėra tyčiniai ir sprendžiami teismo keliu.

Jei automobilis būna draustas kasko draudimu, patirtą žalą draudimas atlygina.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)