Spausdinti šį puslapį

Kovėsi dziudo imtynininkai

Kėdainiuose dvi dienas vyko Lietuvos atviras dziudo jaunučių (U-16) ir jaunių (U-18) čempionatas.

Jaunučių grupėje dalyvavo 250 dalyvių iš visos Lietuvos. Šioje grupėje II vietą iškovojo Arlandas Tamošaitis, III vietas – Jonas Lobinas, Markas Buteikis ir Naglis Gutauskas.

Penkti liko Matas Matuškevičius, Gabrielė Dolgovaitė ir Ernestas Grakavinas.

Jaunių grupės kovose dalyvavo daugiau kaip 100 dalyvių. Austėja Šidlauskaitė tapo Lietuvos atviro dziudo jaunių (U-18) čempionato nugalėtoja. III vietą iškovojo Kaparas Žoldasbekovas, septinti liko Povilas Užtupys ir Martynas Dolgovas.

 

Sausio 13-ąją Ukmergės dziudistai išvyko į Kauno r. Garliavą dalyvauti tarptautiniame moksleivių dziudo čempionate Laisvės gynėjų dienai paminėti ir dziudo pradininko Lietuvoje Antano Stasio Bubnelio atminimo taurei laimėti.

Šiose varžybose dalyvavo 293 dalyviai iš Lietuvos, taip pat Lenkijos ir Latvijos. Iš 28 Ukmergės sportininkų net 18 grįžo pasipuošę medaliais.

Susumavus visų komandų laimėtas vietas, komandos nugalėtojos buvo apdovanotos Antano Stasio Bubnelio atminimo taurėmis.

Surinkus 102 taškus, Ukmergė iškėlė čempionų taurę bendroje įskaitoje, antroje vietoje – Alytaus (65 taškai), trečioje – Kauno rajono sportininkai.

Moksleivius treniruoja sporto mokytojai Artūras Sakas ir Eugenijus Simonaitis.

 

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)