Gatvių lentelės – ne iš karto

Ukmergiškė Aldona teiravosi apie gatvių pavadinimų stovus ir lenteles Užupyje esančiame Gėlių rajone. Ironizavo, kad žmonės gyvenantys lyg atskiroje saloje, – be pavadinimų, nors net kaimuose yra nurodyta, kur ir kokia gatvė.

Miesto gatvių pavadinimų lentelėmis – jų gamyba ir pritvirtinimu rūpinasi Ukmergės miesto seniūnija.

Miesto seniūnė Zita Pečiulienė sakė, kad planuose šie darbai tikrai yra, tačiau visoms lentelėms šiemet pagaminti ir pastatyti lėšų neužteks, nes metai eina į pabaigą, o jiems skirtas biudžetas senka.

Seniūnės paskaičiavimu, visoms Ukmergės gatvėms pažymėti trūksta per 200 lentelių. Planuojama jas statyti etapais.

Priminė, kad iš rajono biudžeto tik gatves žyminčios lentelės statomos ant specialių stovų, įcementuojamų į grindinį. Privačių pastatų numeriais turi rūpintis jų savininkai.

Seniūnė neslepia, kad dėl gatvių pavadinimų seniūnija yra gavusi skundų ir iš gyventojų, ir iš greitosios medicinos pagalbos medikų.

Gatvių sužymėjimų labai laukia ne tik Užupyje esantis Gėlių rajonas, bet ir Gedimino gatvės pabaigoje išsidėstęs Žolynų rajonas.

Šiemet šiems lentelių pastatymo darbams numatoma skirti per 3000 eurų, likusius darbus nukelti į kitus metus.

„Yra daug įvairių darbų, tačiau stengiamės sutilpti į seniūnijai skirtą biudžetą“, – kalbėjo Z. Pečiulienė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų