Ukmergiškė – tarp Lietuvos socialinio darbo žvaigždžių

Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Lietuvos socialinių darbuotojų asociacija trečius metus, artėjant Socialinių darbuotojų dienai, inicijavo socialinio darbo žvaigždžių savaitę.

Šiemet socialinio darbo žvaigžde nominuota ir Ukmergės socialinių paslaugų centro socialinė darbuotoja Agnė Čekuolienė.

Šiais metais asociacija nominavo ir pasveikino 35 pasiūlytus socialinius darbuotojus iš visos Lietuvos.

Ukmergiškė A. Čekuolienė pristatoma kaip artistiška, pasižyminti humanistiniu požiūriu į kiekvieną žmogų asmenybė. „Ji yra mylima tiek klientų, tiek kolektyvo. Teikdama paslaugas visada akcentuoja asmens stiprybių ugdymą“, – pažymima nominacijoje.

Ukmergės socialinių paslaugų centre moteris dirba jau dešimtmetį. Šeimos gerovės skyriuje ji teikia socialinės priežiūros šeimoms paslaugas: bendravimo, informavimo, bendradarbiavimo ar atstovavimo, finansinio raštingumo, motyvavimo, paramos organizavimo ir kitas. Šiuo metu teikia pagalbą 11-ai šeimų.

Pagal profesiją A. Čekuolienė yra socialinė pedagogė, tad prieš tai teko dirbti ir mokykloje. „Šią specialybę paskatino rinktis tėvai, kadangi jie yra pedagogai“, – pasakojo nominantė.

Pasidomėjus, kodėl buvo pastebėta, kuklinasi ir sako, kad apie tai galėtų daugiau pasakyti įstaigos vadovai, tačiau džiaugiasi paskutiniu metu iš klientų sulaukianti grįžtamojo ryšio.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+6 # Kolegė 2023-10-04 10:10
Didžiuojamės turėdami tokią darbuotoją kolektyve, gera matyti jos profesinį augimą. Darbuotojai ir klientai ją myli.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų