Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė rankinių vagį, kuris įtariamas iš trijų moterų pavogęs rankines.

Vyriškis buvo sulaikytas lapkričio 30 d., neilgai trukus po įvykdyto nusikaltimo. Apie 20 val. Vytauto ir Anykščių gatvių sankryžoje jis užpuolė moterį: pribėgęs iš už nugaros išplėšė iš rankų rankinę ir nubėgo link ligoninės.

64-erių metų ukmergiškė bandė vytis, tačiau nesėkmingai. Laimė, prie jos priėjo mergaitė. Pasiteiravusi, kas atsitiko, ji mobiliuoju telefonu surinko pagalbos telefono numerį 112 ir davė kalbėti moteriai.

Informacija netrukus buvo perduota rajono policijai. Ieškoti vagišiaus išvyko Kriminalinės policijos  skyriaus Operatyvinės grupės pareigūnas. Jam į talką atskubėjo patrulių ekipažas. Pastebėję įtartiną vyrą, kuris pamatęs policijos automobilį ėmė bėgti, pareigūnai jį persekiojo, o netrukus ir sučiupo.

Vyriškis buvo pristatytas į policijos komisariatą. Jam nustatytas 1,38 prom. girtumas. Paaiškėjo, kad jis jau buvo užsukęs į parduotuvę ir spėjęs nusipirkti alkoholinių gėrimų. 25-erių vyras yra žinomas policijai, daug kartų teistas.

Išsiaiškinta, kad jis neseniai įvykdė dar dvi vagystes. Lapkričio 22 d. apie 18 val. 30 min. Anykščių gatvėje iš 77 metų  moters atėmė rankinę. Toje pačioje gatvėje lapkričio 26 d. iš rankų rankinę išplėšė 53-jų metų ukmergiškei, kuri dėl vagystės patyrė 330 eurų materialinę žalą.

Įtariamajam yra pareikšti įtarimai įvykdžius atviras vagystes.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų