Ukmergės „Spiečiuje“ startavo mentorystės programa

Organizatorių nuotr. Mentorystės programos dalyviai. Organizatorių nuotr. Mentorystės programos dalyviai.

Rima BOŠKEVIČIENĖ

BC „Spiečius“ Ukmergėje koordinatorė

75 proc. sėkmingiausių pasaulio lyderių mentoriaus turėjimą išskyrė kaip pagrindinį vaidmenį jų karjerose suvaidinusį faktorių. Dalindamiesi savo patirtimi, įžvalgomis bei rekomendacijomis, kelią link sėkmės jie padeda nueiti ne tik greičiau, bet ir produktyviau – didinant konkurencingumą, keliant kompetenciją, plečiant pažinčių tinklą, susipažįstant su naujomis galimybėmis.

Šiemet mentorystės programa sulaukė didelio susidomėjimo – paraiškas tapti dalyviais Ukmergėje užpildė ne tik Ukmergės, bet ir Vilniaus, Anykščių rajonų smulkaus ir vidutinio verslo atstovai. Programos dalyvių skaičius yra ribotas, todėl joje dalyvaus tik labiausiai motyvuoti ir siekiantys proveržio savo versle.

Mentorystės programos įžanginėje sesijoje visi atrinkti dalyviai, nors ir kuklindamiesi, tačiau su užsidegimu akyse, pristatė save ir savo kuriamus verslus, pasidalino savo lūkesčiais ir siekiais.

Prie mentorių komandos šiais metais prisijungė patyrę verslininkai, įvairių sričių atstovai ne tik iš Ukmergės, bet ir Vilniaus. Renginio metu mentoriai pristatė save, savo veiklas ir patirtis bei kalbėjo apie tai, kuo jie gali būti naudingi dalyviams.

Mentorystės projektas Ukmergės „Spiečiuje“ vyksta jau antrus metus, o projekto tikslas – padėti veržliems ir motyvuotiems verslo atstovams augti ir tobulėti, tad to ir palinkėsime visiems projekto dalyviams. Mentorystės programa tęsis iki lapkričio mėnesio, tad laukia sunkus, įdomus ir prasmingas bendradarbiavimas.

Norinčiuosius daugiau sužinoti apie „Spiečiaus“ veiklą, nemokamą pagalbą smulkiam ir vidutiniam verslui kviečiame užsukti Kęstučio a. 2-2, Ukmergėje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų