Gabiausiems išdalinti piniginiai prizai

Dainiaus Vyto nuotr. Rajono gabiausieji už nuopelnus pagerbiami jau 17-us metus. Dainiaus Vyto nuotr. Rajono gabiausieji už nuopelnus pagerbiami jau 17-us metus.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Jau tapo gražia tradicija du kartus per metus (baigiantis kalendoriniams bei mokslo metams) iškilmingai apdovanoti gabiausius rajono vaikus ir jaunimą iki 25-erių metų.

Birželio 19 dieną iškilmingas apdovanojimas vyko Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešosios bibliotekos salėje, į kurią buvo pakviesti talentingiausi moksleiviai, jų mokytojai ir tėvai.

Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas, administracijos direktorė Inga Pračkailė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas 55-iems jauniesiems ukmergiškiams – respublikinių ir tarptautinių olimpiadų, konkursų varžybų nugalėtojams – įteikė padėkos raštus, po rožės žiedą ir piniginius prizus – nuo 50 iki 200 eurų. Iš viso išdalinta 7 tūkst. 350 Eur.

Daugiausia piniginių prizų – net 24 – susirinko Meno mokyklos auklėtiniai, 10 apdovanotųjų lanko Sporto centrą, 5 mokosi Taujėnų gimnazijoje, po 4 – Jono Basanavičiaus gimnazijoje ir „Šilo“ progimnazijoje, 3 – Želvos gimnazijoje, po 2 – A. Smetonos gimnazijoje ir Senamiesčio progimnazijoje, 1 – Vidiškių pagrindinėje mokykloje.

Renginyje pagerbti ir 32 mokiniai, kurie šiuos mokslo metus baigė puikiai – vienais dešimtukais.  Jiems įteikti piniginiai prizai po 100 eurų (iš viso išdalinta 3 tūkst. 200 Eur).

Daugiausia dešimtukininkų – 8 – mokosi „Šilo“ progimnazijoje, po 6 – Jono Basanavičiaus gimnazijoje ir Senamiesčio progimnazijoje, 4 – Pašilės progimnazijoje, po 3 – Dukstynos pagrindinėje mokykloje ir Užupio progimnazijoje, po 1 – Antano Smetonos ir Taujėnų gimnazijose.

Už nuopelnus įvairiuose respublikiniuose ir tarptautiniuose kūrybos, meno, gebėjimų, mokslo konkursuose, pasiekimus sporto varžybose, rungtynėse, čempionatuose rajono gabiausiuosius jau 17-us metus taip pagerbia savivaldybės įsteigtas Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondas.

Fondo globėjas yra Ukmergės rajono meras, fondo komisijos pirmininkas – savivaldybės administracijos direktorius. Fondą sudaro rajono savivaldybės biudžeto ir rėmėjų skirtos lėšos.

2023 metais šį fondą parėmė bendrovės „Ukmergės duona“, „Ukmergės pramonės parkas“, „Ukmergės melioracija“, „Bikuvos prekyba“, „DAW Lietuva“, „Atkočių agroservisas“, „Baltukmės statyba“, „Adretas“ ir „Likmerė“. Pastaroji įmonė šiam fondui lėšų skiria nuo pat jo įkūrimo pradžios – nuo 2007 metų. Dėkojame rėmėjams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų