Krepšinio šventė sukvietė ir čempionus

Geležinis Vilkas, Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos talismanas, ypač daug džiugesio suteikė mažiesiems. Dainiaus Vyto nuotr. Geležinis Vilkas, Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos talismanas, ypač daug džiugesio suteikė mažiesiems. Dainiaus Vyto nuotr.

„Vilkmergės“ krepšininkės pakvietė krepšinio mėgėjus į smagią sezono uždarymo šventę.

Renginys praėjusią savaitę vyko Technologijų ir verslo mokykloje. „Baigėm sezoną Lietuvos moterų krepšinio lygoje, džiaugiamės, kad pagal galimybes žengėm žingsnį į priekį. Į sezono uždarymo šventę norėjom pakviesti draugus, sirgalius, šokėjas, mažąsias mūsų bičiules, kurios visą laiką buvo kartu, atkreipti dėmesį, kad šis sportas yra geras užsiėmimas jaunajai kartai“, – sakė Ukmergės moterų krepšinio klubo prezidentė Rima Boškevičienė.

Šventėje dalyvavo Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas, LMKL direktorė Audra Ginelevičienė, Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacijos „Nemunas“ vadovai, tarp kurių – ir ukmergiškis Vytautas Grušauskas, šios asociacijos prezidentas.

Renginio metu vyko draugiškos krepšinio varžybos, kuriose žaisti buvo pakviesti Ukmergės verslo įmonių vadovai. Rezultatu 38:29 juos įveikė „Vilkmergės“ merginos.

Taip pat vyko metimų į krepšį konkursas, į kurį organizatoriai kvietė žinomus žmones. Kiekvieną šioje rungtyje dalyvavusią komandą sudarė 3 dalyviai: „Vilkmergės“ narė, Ukmergės sporto centro mažoji krepšininkė ir koks nors garsus žmogus.

Konkurse dalyvavo mūsų rajono garbės pilietis politikas Vygaudas Ušackas, ukmergiškė krepšininkė, daugkartinė Lietuvos čempionė Rima Valentienė ir kiti jos kolegos, Europos ir pasaulio čempionas disko metikas Virgilijus Alekna, Rytų kovos menų meistras Jordanas Poškaitis, Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas, iš Ukmergės kilęs renginių ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Vilkončius, vedęs ir šią šventę.

Konkursą laimėjusi komanda – valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ vyr. dirigentas Ugnius Vaiginis, „Vilkmergės“ krepšininkė Karolina Ambotaitė ir Sporto centro atstovė Rugilė Namikytė.

Veikė paroda, kurios autorius – žinomas karikatūristas Ilja Bereznickas. Jo darbuose vaizduojamos moterys ir krepšinis. Svečias piešė ir šventės metu.

R. Boškevičienė džiaugėsi, kad į renginį gausiai susirinko „Vilkmergės“ gerbėjų. Ji taip pat dėkojo rėmėjams: rajono savivaldybei, „Nemunui“, picerijai „Optima 13“, rajono vartotojų kooperatyvui, įmonėms „Ukmergės vandenys“, „Ukmergės šiluma“, Ukmergės autobusų parkui, sporto klubui „Daipara“, Vaitkuškio dvarui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų