Futbolą žaidė moterys

Autorius Ukmergės žinios

,,Mo­te­rys už fut­bo­lą“ – šiuo­lai­kiš­kas mo­te­ris ir mer­gi­nas vie­ni­jan­tis ju­dė­ji­mas, ku­riuo sie­kia­ma po­pu­lia­rin­ti mo­te­rų fut­bo­lą, pa­ro­dy­ti, kad jis ga­li bū­ti ne tik spor­tas, bet ir gy­ve­ni­mo bū­das, lais­va­lai­kio pra­lei­di­mo for­ma, pra­mo­ga vi­sai šei­mai.

2014-04-04-3 straipsnio 1 nuotr

 

Var­žy­bo­se nu­ga­lė­jo drau­gys­tė.


 

Spor­to cen­tras ir ste­re­o­ti­pus griau­nan­tis ju­dė­ji­mas ,,Mo­te­rys už fut­bo­lą“ Šven­tu­pės spor­to ba­zė­je pra­ėju­sią sa­vai­tę su­ren­gė šven­tę, ku­rio­je da­ly­va­vo lop­še­lio-dar­že­lio ,,Žio­ge­lis“, Vai­kų glo­bos na­mų, cho­ro ,,Že­my­na“, Spor­to cen­tro tre­ne­rių žmo­nų, ,,Ae­ro­bi­ka vi­siems“ bei vieš­nių iš Šven­čio­nių ko­man­dos.

Į ren­gi­nį mo­te­rys at­vy­ko pa­ruo­šu­sios pri­sis­ta­ty­mus, ku­riuos ver­ti­no ko­mi­si­ja. Spor­to cen­tro ma­žie­ji fut­bo­lo auk­lė­ti­niai de­monst­ra­vo ka­muo­lio va­ry­mo ir val­dy­mo ypa­tu­mus.

Su­si­rin­ku­si­ą­sias pa­svei­ki­no Uk­mer­gės spor­to cen­tro di­rek­to­rius Vy­tau­tas Tut­lys, ju­dė­ji­mo ,,Mo­te­rys už fut­bo­lą“ en­tu­zias­tė, il­ga­me­tė Uk­mer­gės fut­bo­lo ko­man­dos žai­dė­ja Jo­li­ta Kli­čiū­tė.

Ren­gi­ny­je ne­trū­ko ge­rų emo­ci­jų ir azar­to. Mo­te­rų ko­man­dos rung­ty­nia­vo fut­bo­lo aikš­te­lė­je, iš­ban­dė jė­gas es­ta­fe­tė­se, da­ly­viai ir žiū­ro­vai jė­gas iš­mė­gi­no įvai­riuo­se kon­kur­suo­se. Vi­sos ko­man­dos ta­po nu­ga­lė­to­jo­mis: lai­mė­jo gra­žus žai­di­mas ir drau­gys­tė.

Da­ly­vės bu­vo ap­do­va­no­tos or­ga­ni­za­to­rių ir rė­mė­jų do­va­no­mis, pa­dė­kos raš­tais. Spe­cia­liai ren­gi­niui su­kur­tą him­ną vi­si su­dai­na­vo šven­tės už­da­ry­mo me­tu.

Mo­te­rys tvir­ti­no, kad šven­tė pa­li­ko ne­pa­kar­to­ja­mus įspū­džius ir ge­rą nuo­tai­ką ne tik joms, bet ir sir­ga­liams, o ypa­tin­gai – vai­kams.

Da­ly­vės nuo­šir­džiai dė­ko­jo šven­tės su­ma­ny­to­jams ir ren­gė­jams, ma­no, kad rei­kia dau­giau to­kių ren­gi­nių, kai ga­li­ma pa­bėg­ti nuo kas­die­ny­bės, pa­mirš­ti rū­pes­čius, at­si­pa­lai­duo­ti.

UŽ inf.

2014-04-04-3 straipsnio 2 nuotr 2014-04-04-3 straipsnio 3 nuotr 2014-04-04-3 straipsnio 4 nuotr

Ren­gi­ny­je ne­trū­ko ge­rų emo­ci­jų.


 

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *