Paaiškėjo prenumeratos loterijos laimėtojai

Baigėsi laikraščio „Ukmergės žinios“ prenumeratos 2014-iems metams loterija. Iš joje dalyvauti panorusiųjų prenumeratos kvitus į redakciją atnešė 53 skaitytojai. 

 

 

Gedimino Nemunaičio nuotr. Burtus, nulėmusius prenumeratos loterijos laimėtojus, ištraukė jauniausia „Ukmergės žinių“ kolektyvo atstovė Luknė Petraškaitė. 


 

Tris loterijos laimėtojus lėmė burtai. 

Optikos salono „Vizija“ 100 litų vertės čekį-dovaną laimėjo mūsų skaitytoja Julija Kazlauskienė. 

Kvietimas atvykti į parduotuvę „Tik Tau“ ir išsirinkti dovaną už 100 litų atitenka Raimondui Petroniui, gyvenančiam Bugenių gatvėje. 

Parduotuvės „Rimella“ 100 litų vertės dovanų kuponą laimėjo Saulius Grigas, gyvenantis Vytauto gatvėje. 

Sveikiname laimėtojus ir kviečiame atvykti į redakciją atsiimti savo dovanas.

Kviečiame skaityti „Ukmergės žinias“ ir tuos, kurie dar nespėjo užsiprenumeruoti laikraščio. Ir šiemet likime kartu, būdami įdomiausiuose, netikėčiausiuose rajono įvykiuose, tarp paprastų žmonių ir neeilinių herojų, tarp pačių įvairiausių naujienų.

Pirmadienis nuo šiol vadinamas pačia nedėkingiausia diena spaudai ir ją skaitančiai visuomenei. Mat nuo šių metų didžiuma nuostolingai dirbančių šalies dienraščių pirmadieninių savo numerių nebeleidžia.

Todėl džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo skaitytojams ir šiemet įprastai leidžiamą mūsų laikraštį. Džiaugiamės galimybe būti informacijos tiltu ir likti su jumis kartu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų