Atsirėmė į gerų žmonių petį

Į redakciją paskambinusi Vida iš Veprių pasidalijo jautriais savo išgyvenimais ir išsakė padėką skaudžią akimirką jai padėjusiems žmonėms.

Moteris sakė, kad nelaimė jos šeimai kirto birželio 12 dieną –  sutuoktinį ištiko insultas. Vyras buvo skubiai išvežtas į ligoninę, vėliau turėjo reabilitacijos kursą. Dabar grįžo namo. Ačiū Dievui, ne ant patalo, po namus gali pajudėti.

Kaime gyvenanti moteris pasakojo, kad susirgus vyrui atsidūrė visiškoje neviltyje: be automobilio, be galimybės nudirbti ūkio darbus.

Tačiau ši nelaimė, sako, jai įrodžiusi, kokių gerų žmonių aplinkui esama. Moteris dėkojo jos vienos bėdoje nepalikusiems draugams Liudai ir Juliui Narbutavičiams, Viliui Skuodžiui, Arūnui ir Snieguolei Skuodžiams, Onutei ir Vytautui Ilevičiams.

Moteris sako turinti ir savo vaikus. Sūnus kaip tik susilaužė koją, dukra atlekia, kiek gali padeda, bet yra darbų, kuriems atlikti reikalinga technika, automobilis – nukasti bulves, suarti žemę, sutvarkyti obuolių derlių.

„Esu labai dėkinga už tai, kad ištikus nelaimei tie žmonės palaikė mane, nenusisuko“, – nuoširdžius padėkos žodžius išsakė Vida.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų