Papildomi pinigai – ir pašalpoms, ir nakvynės namams

Metams besibaigiant atsirado labai daug korekcijų rajono biudžete.

Pasak Strateginio planavimo ir biudžeto skyriaus vedėjos Vidos Butkevičienės, rajono biudžetas tikslinamas įvertinus jo vykdymą bei atsižvelgiant į gautus raštus dėl papildomų lėšų  skyrimo ar perskirstymo.

Pastaruoju metu dėl vienkartinių pašalpų skyrimo kreipiasi vis daugiau žmonių, kurie serga sunkiomis ligomis ar patyrę sunkias operacijas.

Prasidėjus šildymo sezonui kreipiasi socialinės rizikos šeimos, kurioms papildomos piniginės lėšos reikalingos priešgaisrinės saugos užtikrinimui jų gyvenamuosiuose būstuose. Šiems tikslams, tarybai pritarus, bus panaudotos sutaupytos lėšos, skirtos socialinėms išmokoms mokėti. 16 tūkst. Eur skirta finansinei pagalbai – vienkartinėms pašalpoms mokėti.

Nakvynės namams, kurie pradės veikti policijos komisariato areštinėje, skirta lėšų darbuotojų darbo užmokesčiui už gruodžio mėnesį, patalpų paruošimui bei skalbyklėms, džiovyklėms ir kitoms priemonėms įsigyti. 

Iš viso šioms išlaidoms skirta 21,3 tūkst. Eur, iš jų 4,8 tūkst. Eur – darbo užmokesčiui.

Ši nauja įstaiga mūsų mieste turėjo pradėti veikti nuo gruodžio 1 dienos. Tačiau kol kas neveikia. To priežastis – iš policijos departamento kol kas negautas atsakymas dėl patalpų perdavimo Ukmergės rajono savivaldybei.

Mažėjant pervežamam mokinių skaičiui, didėjant darbuotojų darbo užmokesčiui, didėja UAB Ukmergės autobusų parko nuostoliai, susidarantys dėl būtinų keleivinio transporto paslaugų teikimo visuomenei. Pernai minėti nuostoliai sudarė 240,3 tūkst. Eur, o per 2017 m. 9 mėnesius – 298,2 tūkst. Eur. Atsižvelgiant į susidariusią situaciją, skirta dalis reikalingų lėšų – 65 tūkst. Eur.

Tvirtinant savivaldybės biudžetą, priešgaisrinės tarnybos garažo statybai buvo skirta 100 tūkst. Eur.

Paskaičiuota, kad statybai iš viso reikia 120,8 tūkst. Eur bei 1 tūkst. Eur statybos techninei priežiūrai. Todėl skirta papildomai 21,8 tūkst. Eur.

 Vykdant šiuos darbus, kartu bus atlikta ir Pabaisko pagrindinės mokyklos buitinių nuotekų sistemos rekonstrukcija, pajungiant mokyklos buitinių nuotekų sistemą į bendrą miestelio buitinių nuotekų sistemą. Tam skirti 5,4 tūkst. Eur.

VšĮ Ukmergės PSPC prašė skirti lėšų lauko kanalizacijos įrengimui prie Greitosios medicinos pagalbos skyriaus pastato bei šios įstaigos elektros įrenginių prijungimo prie operatoriaus elektros tinklų išlaidoms finansuoti. Šis prašymas patenkintas.

Papildomai keliolika tūkstančių eurų skirta smulkaus ir vidutinio verslo rėmimo fondui finansuoti. Rajono vicemerė Klavdija Stepanova informavo, kad šiemet gautas rekordinis paraiškų skaičius siekiant gauti paramą verslui – sulaukta 63 paraiškų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # SUSAN BENSON 2021-09-15 04:32
Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikia finansinės pagalbos? Aš esu Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? Jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduoju susisiekti su mano įmone. Teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, rašykite mums el.

Esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės efektyviausiai ir greičiausiai teikti struktūrinius finansinius sprendimus asmenims ir įmonėms.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Wagner Clerk 2023-08-05 12:07
Norėčiau jus visus rekomenduoti patikimam ir nuoširdžiam privačios paskolos davėjui, kuris patvirtino mano paskolą vos per kelias valandas po daugybės nesėkmingų bandymų gauti paskolą, nustebau ir apsidžiaugiau, kad privatus skolintojas mane išgelbėjo ir pasiūlė paskola su 2% palūkanų norma, susisiekite su ja dabar, jei jums reikia skubios paskolos El. paštas: () arba whatsapp jam +12522852093
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų