Investicijos Ukmergėje, euras, išlaidos, piniginės naujienos

Dukstynos pagrindinė mokykla švenčia 40-ies metų veiklos sukaktį. Pati didžiausia dovana jai šio gimtadienio proga – atnaujintas ir moderniai įrengtas mokyklos stadionas. Jo atidarymo iškilmės taip pat buvo kupinos sporto ir sportinių apdovanojimų.

Prie pagrindinių įvažiavimų į Ukmergę pasitinka užrašai, kad miestas stebimas vaizdo kameromis. Tačiau ši informacija gerokai aplenkė pačius stebėjimo įrenginius. Vaizdo kameros, rajono vadovų teigimu, turėtų atsirasti tik antroje vasaros pusėje.

Vieni dažniausių Ukmergėje daromų nusikaltimų – įvairios vagystės, o tarp vagių labiausiai pamėgtų vietų – turgus bei dėvėtų rūbų parduotuvės. Ne mažesnis policijos rūpestis – narkotikai tarp nepilnamečių

Jei iš jū­sų pa­vogs jums pri­klau­san­tį daik­tą ir jį ap­tik­si­te pa­si­sa­vi­nu­sio as­mens au­to­mo­bi­ly­je, šis ga­li bū­ti pri­pa­žin­tas vi­siš­kai ne­kal­tu. O jūs pats su­kel­si­te įta­ri­mų. Bū­tent į to­kią is­to­ri­ją ti­ki­na įsi­vė­lęs Še­šuo­lių se­niū­ni­jos Pa­lau­kė­nė­lių kai­me ūki­nin­kau­jan­tis Au­ri­mas Pa­ške­vi­čius.

Rajono savivaldybė yra numačiusi skirti lėšų dviejų miesto gimnazijų šiuolaikiškesnei apsaugai – vaizdo stebėjimo sistemos modernizavimui ir vaizdo stebėjimo kamerų įsigijimui.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų