Didžiausi „Optimutės“ vertintojai – lankytojai

Gedimino Nemunaičio nuotr. „Optima 13 pica“ komercijos direktorė Žydrūnė Varžgalienė. Gedimino Nemunaičio nuotr. „Optima 13 pica“ komercijos direktorė Žydrūnė Varžgalienė.

Džiaugiamės atsinaujinusiu mūsų kavinės Vilniaus gatvėje „Optima 13“ interjeru ir kasdien čia tvyrančia šventine nuotaika.

Čia maistas gaminamas iš šviežių, kruopščiai atrinktų produktų. Stengiamės nupirkti juos ir sunaudoti per vieną dieną. Jokių skonio stipriklių ar maisto pakaitalų, pusgaminių – bulvės lupamos, mėsa malama vietoje. Jokio greitai gendančių produktų sandėliavimo. Šiame darbe labai padeda studijų metu įgytos žinios, patirtis ir kasdienė pagarba klientui.

Mūsų pagaminti patiekalai parduodami už prieinamas kainas. Visada atsižvelgiama į kliento poreikius ir finansines galimybes.

Siekiame, kad darbai nevirstų konvejeriu, kad kiekvienas užsakymas būtų įvykdytas su meile ir liktų laiko meniniam stalo apipavidalinimui.

Klientų švelniai „Optimute“ vadinamoje kavinėje nebūna vienodai serviruotų stalų... Kiekvienas stalas – tarsi naujas meno kūrinys. O tam pasiekti reikalinga gera komanda... Praėjo daug laiko, kol susiformavo esamas patikimas, kompetentingas kolektyvas, dirbantis pagal principą „Šventė jums – rūpesčiai mums“.

Jei manęs darbuotojas klausia patarimo, aš visada atsakau: „Daryk taip, kaip tu norėtum, kad tau būtų...“

Šią frazę dabar iš senbuvių girdi ir atėję nauji darbuotojai. Juk svarbiausia, kad kavinėje vyrautų maloni aplinka, paslaugus aptarnavimas, kad kiekvienas jaustųsi kaip pas mamą.

Tai yra ir mano pagrindinis gyvenimo credo, atėjęs iš šeimos...

Mokslus baigiau medicinos, norėjau daug iš gyvenimo. Galbūt nenuėjau, kur ketinau, tačiau sustojau ten, kur norėjau. Taigi visą savo energiją ir visas jėgas skiriu šeimai, kuri – mano gyvenimo ramstis, ir savo „Optimutei“, kurią be galo myliu.

Galiu šiandien drąsiai teigti, kad pas mus dirba darbštūs ir kūrybingi žmonės. Jie mūsų kavinę paverčia bet kuriai progai jaukia ir miela, kur švenčiami jubiliejai, vestuvės, bendraklasių susitikimai, paminimi išėjusieji Anapilin...

Kalėdos – tai laikas, kai norime pasveikinti žmones, su kuriais dirbame, tobulėjame ir siekiame savo tikslų.

Iš visos širdies sveikiname su artėjančiomis šventėmis savo bendradarbius ir klientus. Linkime jaukių ir ramių švenčių, o susibūrimai kavinėje kad būtų skirti tik linksmoms progoms.

Optima 13 pica“ komercijos direktorė Žydrūnė Varžgalienė

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)

Komentarai  

-1 # Lina 2015-12-28 11:05
Labai gera kavinė, geras malonus aptarnavimas, skanus maistas. :-)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # Albertas 2015-12-29 03:25
Maistas valgyklos lygio, buvau pirma ir paskutini karta su darbo vakareliu. Grynas konvejeris ten kad tik piniga islupt viskad sildyta nedasildyta
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų