Vidurvasarį – išskirtinis kailių mados šou

Kamilės Adomaitytės nuotr. Modelius pristatė ir jubiliejaus viešnios. Kamilės Adomaitytės nuotr. Modelius pristatė ir jubiliejaus viešnios.

Kūrėja, verslininkė, moterų klubo „Feridė“ prezidentė Rima Pivorienė praėjusią savaitę restorane „Vilkmergė“ atšventė 60 metų jubiliejų ir pristatė savo naujausią kailių bei odos kolekciją.

Šventinį vakarą vedė žinoma aktorė Nijolė Narmontaitė. Ji viena pirmųjų turėjo galimybę pasimatuoti puskailinius. „Juk sakoma: ruošk žiemai roges vasarą“, – po renginio šypsojosi viešnia.

N.Narmontaitė publiką taip pat džiugino ir dainomis.

Šventinio vakaro metu kviestinei publikai pristatytos „Rorio“ kolekcijos modeliu tapo R. Pivorienės anūkė – profesionalus modelis, šįmet gimnaziją baigusi Kornelija Stankevičiūtė.

Verslininkės sukurti gaminiai išsiskiria madingomis spalvomis ir siluetais, yra itin praktiški. „Mano kūryba – tai moderni klasika, kuri visada pagyvins šiuolaikiško, madingo ir veiklaus žmogaus įvaizdį“, – įsitikinusi R. Pivorienė. Šį kartą ji panaudojo ir nemažai sportinių elementų. Pristatė lengvus ir plonus gaminius iš audinių, bebrų, išsiskiriančius prabangia spalvine gama: dramblio kaulo, perlo. Dauguma drabužių – „transformeriai“, skirti vilkėti abiejomis pusėmis.

Aktorė N. Narmontaitė pasakojo, kad su bendrovės „Roris“ įkūrėjais Rima ir Romu Pivorais susipažinusi prieš gerą dešimtmetį Ukmergėje vykusio poezijos vakaro metu. „Mus suvedė poezija“, – taip apie pažintį sakė ji, šiltai atsiliepianti apie šiuos veiklius  kultūra, literatūra besidominčius verslininkus.

Viešnia sako, kad jai seniai tarnauja juodi karakuliniai mados namuose „Roris“ pasiūti kailiniai: „Šaltomis lietuviškomis žiemomis be jų neapsieinu.“

Pastebi, kad neretai sunku iš pirmo žvilgsnio suprasti, kad R. Pivorienės drabužiai kuriami iš odos ar kailio, mat jie be galo ploni ir lengvi.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų