Apdovanoti verslo idėjų konkurso nugalėtojai

Antano Smetonos gimnazijos komanda nugalėtoja „ECO-BAGIS“. Antano Smetonos gimnazijos komanda nugalėtoja „ECO-BAGIS“.

Turizmo ir verslo informacijos centre vyko Ukmergės regiono jaunųjų bendrovių verslo idėjų konkursas.

Renginio pradžioje konkurso dalyvius išjudino trenerė Miglė Ivanauskienė, pasveikino rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas, VšĮ „Lietuvos Junior Achievement“ vadovė Jūratė Raudoniūtė.

Konkursui idėjas pristatė 13 mūsų rajono mokyklų jaunųjų bendrovių. Pagal pristatymą, inovatyvumą, kūrybiškumą ir finansinį pagrindimą jas vertino verslo įmonių atstovai.

VšĮ „Lietuvos Junior Achievement“ Ukmergės regiono vadovė Gražina Medišauskienė informavo, kad už verslo idėją ir jos pristatymą apdovanota Jono Basanavičiaus gimnazijos komanda „Judesy“. Šios gimnazijos komanda „Dėkoju Tau“ apdovanota už inovatyviausią idėją.

Nominacija už kūrybiškumą skirta Antano Smetonos gimnazijos komandai „Linksmosios letenėlės“, o už didžiausią pridėtinę vertę Ukmergės miestui ir finansinį pagrindimą – Dukstynos pagrindinės mokyklos komandai „High5“.

Už geriausią verslo idėją apdovanota Antano Smetonos gimnazijos jaunoji bendrovė „ECO-BAGIS“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų