„Barbora“ plečiasi į regionus – paslaugą teiks ir Ukmergėje

Elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ atidarė pirmąsias pirkinių atsiėmimo stoteles Lietuvos regionuose.

Netrukus nauja paslauga bus pasiekiama  38 miestuose. Taip pat ir Ukmergėje.

Plėtrą į regionus „Barbora“ vykdo bendradarbiaudama su mažmeninės prekybos tinklu „Maxima“. Internetu užsakytus maisto ir kitus kasdienio vartojimo produktus gyventojai galės atsiimti vienoje iš jų mieste ar miestelyje esančių „Maxima“ parduotuvių.

Apsipirkti internetu nusprendę gyventojai, savo kompiuteryje ar išmaniajame telefone atsidarę www.barbora.lt svetainę, pirmiausia turės pasirinkti savo apskritį.

Asortimente regionų gyventojai ras svarbiausius maisto produktus ir kitas kasdienio vartojimo prekes.

Suformavus pirkinių krepšelį (minimalus krepšelis – 19,99 Eur) ir renkantis atsiėmimo būdą, klientui bus rodomi pasirinktoje apskrityje esančių „Barbora Express“ stotelių adresai. Prekes atsiimti pirkėjai galės specialiais „Barbora“ simboliais pažymėtoje vietoje. Prekes surinks ir atiduos „Maxima“ parduotuvės darbuotojai.

Siekiant šiuo laikotarpiu užtikrinti kuo didesnį saugumą, atsiskaityti už prekes kol kas bus galima tik iš anksto – per el. bankininkystę ar su paskyra susieta mokėjimo kortele. Taip pat informuojama, kad kol kas paslauga bus galima naudotis prekes užsakant tik interneto svetainėje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų