Mūsų laikraščio skaitytojas teiravosi, ar padidėjo mokestis už daugiabučių namų teritorijų tvarkymą.

Sakė, jog prieš mėnesį jo sąskaitoje buvo nurodyta, kad turi sumokėti 3 eurus, o dabar jau – 5.

UAB Ukmergės butų ūkio direktorius Raimondas Baltaduonis informavo, kad šis mokestis padidėjo sausio pabaigoje patvirtinus rajono savivaldybės tarybos sprendimą. 

Didinat tarifą atsižvelgta į tai, kad įkainis nebuvo keltas nuo 2012-ųjų, o per tą laiką gerokai padidėjo darbuotojų algos.

Direktorius sako, kad gyventojai apie pasikeitusį tarifą buvo informuoti – informacija pateikta ir skelbimų lentose, ir įmonės internetinėje svetainėje. Tačiau, matyt, žmonės neatkreipė dėmesio, kol negavo sąskaitos.  UŽinf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

0 # Jeigu 2020-04-06 12:16
gyvenamajam namui, administratorius paskirtas sav. administracijos direktoriaus įsakymu,už gyventojams teikiamas paslaugas, mokama vadovaujantis administravimo nuostatais. Teritorijos priežiūrą, jeigu paslaugą teikia administratorius, – pagal patalpų savininkų sprendimu patvirtintą šios paslaugos sąmatą ir tarifą. Taip pat ir už kitas paslaugas ir administravimą. Nurodytas sav. tarybos sprend. galioja gyv. namams, kur UBŪ administruoja, nesant administracijos direktoriaus įsakymo. Patalpų savininkai apie tai gali pasidomėti, sav. kuri atlieka Administratoriaus veiklos priežiūrą ir kontrolę.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Simas 2020-04-17 19:00
Labai įdomiai gaunasi - tarifas, pagal direktorių, priklauso nuo pakeltų atlyginimų darbuotojams, o ne pagal atliktus darbus ir sutartis su daugiabučių gyventojais. Šie darbai į priežiųrą ir administravimą neįeina ir turi būti perrašyta sutartis, kur buvo pažymėta kad butas moka po 3 eurus per mėn. Galima taip didinti kas mėnesį. Savivaldybė nesusigaudo ir tvirtina ką jiems paduoda. Taip ir gyvenam... Tikras "karonės' virusas veikia.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų