„Narbutas“ pradėjo naujos gamyklos statybą

Biuro baldų gamybos ir prekybos įmonė „Narbutas International“ plečiasi. Statomas naujas pastatas Ukmergėje. Biuro baldų gamybos ir prekybos įmonė „Narbutas International“ plečiasi. Statomas naujas pastatas Ukmergėje.

Biuro baldų gamybos ir prekybos įmonė „Narbutas International“ plečiasi – Ukmergėje statomas naujas 21 800 kv. metrų gamyklos pastatas.

Skelbia, kad investuojami 25 mln. Eur leis išplėsti esamą 36 600 kv. metrų plotą. Gamybinius pajėgumus žadama padidinti iki 3 kartų.

Įmonės strategija – platus prekybos partnerių tinklas ir produkcijos eksportas į skirtingas pasaulio šalis.

„Pandemija gan stipriai palietė biurų ir biuro baldų rinkas. Tai paveikė ir mus, mūsų pardavimai sumažėjo. Nepaisant to, esame stabilioje situacijoje ir manome, kad galbūt jau kitais metais, kai pandemija bus suvaldyta, mūsų pardavimai ir gamybos apimtys vėl kils į viršų. Būtent dėl to šį laiką mes ir norime išnaudoti plėtrai“, – teigia įmonių grupės įkūrėjas ir vadovas Petras Narbutas.

2019 m. įmonių UAB „Narbutas International“ ir UAB „Narbutas Lietuva“ pardavimų pajamos sudarė 98,8 mln. Eur, o 2020 m. jos siekė 93,4 mln. Eur.

Naujame gamyklos pastate bus įdiegtos technologijos, kurios užtikrins efektyvesnį gamybos procesą, dar aukštesnę produkcijos kokybę ir leis rinkai pasiūlyti naujų biuro baldų, plečiant minkštųjų, akustinių ir nestandartinių baldų kategorijas.

Kaip teigia įmonės „Narbutas International“ gamybos direktorius Tomas Buziliauskas, kartu su įgyvendinama gamybos plėtra bus kuriamos ir naujos darbo vietos Ukmergės regiono gyventojams: „Planuojame, kad, pastačius naują gamyklos pastatą, įdarbinsime 50 specialistų, gebančių valdyti automatizuotas sistemas.

Tikime, kad naujus darbuotojus pritrauksime iš Ukmergės. Esame pasirengę naujiems darbuotojams padėti įgyti reikalingų įgūdžių dirbti su įrenginiais.“

Naujos gamyklos statybų pabaiga numatoma šių metų rugpjūčio mėnesį, o pirmųjų technologijų įdiegimas – rugsėjį.

Įmonių grupė „Narbutas“ yra tarptautinė biuro baldų gamintoja, kuriamus baldus įkurdinanti žinomiausių Europos ir Pasaulio įmonių biuruose. Savo veiklą pradėjusi 1991 metais nuo paprasto stalo kompiuteriui, Petro Narbuto vadovaujama įmonių grupė per 30 metų išplėtė produktų asortimentą iki 70 skirtingų biuro baldų sistemų ir šiuo metu siūlo visą spektrą sprendimų, įgyvendinančių šiuolaikinio biuro konceptą. Profesionalių prekybos partnerių tinklą sudaro daugiau negu 750 patikimų pardavimų atstovų 50-yje šalių, iš kurių penkiose – Prancūzijoje, Vokietijoje, Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje ir JAV – įkurti baldų ekspoziciniai salonai.

UŽ inf.


Reguliuojamo aukščio stalas

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+7 # KK2 2021-03-12 07:35
O kaip su triuksmu? Jau suderinot?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Pakelsit 2021-03-12 15:38
Algas? Ar kapeikėlas toliau mėtysite? Pigi darbo jėga aišku jums gerai,bet žmonės lieka tie,kurie negali išvykti. Yra vaikų,paskolų,dar kažkas ko palikti negali. Tuoj galimai dirbs Ukraina,Moldova... 5-10m bėgyje
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų