Vietos gamyklai dairosi suomių kompanija

Ukmergės rajono mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė praėjusią savaitę dalyvavo nuotoliniame susitikime, kurio metu su suomių kompanijos atstovais kalbėta apie galimas investicijas Ukmergėje.

Investuoti planuoja suomių kompanija „Miletria Group Oy“. Jos planuose – įkurti apie 25 darbuotojus turinčią gamyklą. Verslininkai dar neapsisprendė, kur investuoti – Lietuvoje ar Latvijoje.

Suomių kompanija, įsikūrusi 2004 metais, gamina karinei ir kitai pramonei skirtas elektrotechnikos dalis. Veikia Suomijoje, Estijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Turi 255 darbuotojus, o metinė apyvarta siekia net 25 mln. eurų.

Susitikime taip pat dalyvavo UAB „Ukmergės pramonės parkas“ generalinis direktorius Olav Jegtvolden ir administracijos direktorė Tatjana Ivanauskienė bei „Stansefabrikken“ įmonių grupės valdybos narė Rita Bogužaitė.

Suomiai dabar vertins pristatytą galimybę kurtis „Ukmergės pramonės parke“ ar rinktis iš kitų miestų gautus pasiūlymus.

Šia žinia pasidalino rajono savivaldybės Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Chrisija Kvietkauskienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų