„Barboros“ paslauga – jau ir Ukmergėje

Ukmergiškiai jau gali naudotis elektroninės maisto ir kasdienių prekių parduotuvės „Barbora“ paslauga ir patogiai apsipirkti neišeinant iš namų.

Itin svarbu tai, kad paslauga teikiama ne tik pačiame mieste, bet ir aplinkiniuose kaimuose: Antakalnyje, Dukstynoje, Jonuškuose, Sarapuose, Statikuose, Tvarkuose, Vaitkuškyje, Varinėje, Varkališkėse.

Koks tai apsipirkimo būdas, kuo jis patogus ir ar tikrai nedraskys mūsų piniginės? To pasiteiravome šios elektroninės parduotuvės vadovų.

Nuo kada „Barboros“ paslauga veikia Ukmergėje?

Ukmergėje „Barboros“ paslauga pradėjo veikti balandžio pabaigoje, tai – visiška naujiena Ukmergės ir aplinkinių kaimų gyventojams.

 Ar visuose Lietuvos miestuose ji dabar veikia?

„Barbora“ šiuo metu prieinama didžiuosiuose miestuose (Vilnius, Kaunas, Klaipėda) ir jų apylinkėse, taip pat Ukmergėje, Marijampolėje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Kaišiadoryse, Kėdainiuose, Radviliškyje, Elektrėnuose, Vievyje, Trakuose ir aplinkiniuose miesteliuose. Vasarą „Barbora“ tampa itin aktuali Palangos bei Neringos savivaldybėse.

Kokio tai prekybos tinklo elektroninė parduotuvė?

Barbora.lt yra internetinė maisto prekių parduotuvė, priklausanti MAXIMOS grupės prekybos tinklui. Dėl šios priežasties mūsų klientai gali gauti visas jiems reikiamas prekes, kurias pirktų parduotuvėje geriausiomis kainomis. Mūsų klientai pripratę užsisakinėti į namus ne tik maisto prekes, bet ir gėrimus, buitinę chemiją, kosmetiką, vaikų prekes, knygas, žaislus, net ir gėles bei kitas prekes iš plataus asortimento, ir visas šias prekes pristatome į namus.

Kaip užsisakyti prekes, gal būtina atsisiųsti programėlę?

Prekes galima užsisakyti keliais būdais:

  • interneto svetainėje www.barbora.lt,
  • mobiliojoje programėlėje: atsisiųskite „Barboros“ programėlę iš „App Store“ arba „Google Play“.

Užsakymus galima pateikti bet kuriuo paros metu – 24/7, o pristatome nuo 8 valandos ryto iki 21 valandos vakaro.

Ar didelis prekių pasirinkimas? Ar tik maisto prekės?

„Barbora“ siūlo platų prekių asortimentą, kuriame – daugiau nei 20 000 prekių. Čia rasite ne tik maisto produktus ir gėrimus, bet ir buitinės chemijos prekes, higienos priemones, kosmetiką, gyvūnų maistą, kūdikių prekes, knygas, žaislus ir kt. Konkrečiai į Ukmergę pristatome iš didžiausios MAXIMOS XXX, tad asortimentas tikrai platus ir rasite net tokių prekių, kurių galimai nebus jūsų kaimyninėje parduotuvėje.

Ar yra akcinių prekių?

Taip, „Barbora“ nuolat siūlo įvairias akcijas ir nuolaidas. Kiekvieną savaitę turime kelis tūkstančius įvairiausių akcijų. Dauguma akcijų, kurios vyksta parduotuvėse MAXIMA, atvaizduojamos ir „Barboroje“. Vyksta įvairių pasaulio virtuvių dienos, grožio mugė, kuomet taikoma 40 proc. nuolaida visai kosmetikai, burnos priežiūros priemonėms. Taip pat siūlomos kassavaitinės akcijos, visada turime akcijas buitinei chemijai ir popieriaus gaminiams – popieriniams rankšluosčiams ir tualetiniam popieriui – bei AČIŪ kortelės kainų. Visus geriausius pasiūlymus galima rasti skiltyje „Akcijos“, patogiai išsifiltruojant pagal prekių grupes.

Kiek teks mokėti už pristatymą?

  • Naujiems prisijungusiems klientams pirmi trys pristatymai yra visiškai nemokami.
  • Minimalus prekių krepšelis – 29,99 Eur.
  • Pristatymo kaina – 1,99 Eur.
  • Perkant už 59,99 Eur pristatymas nemokamas.

Ar galima atsiskaityti kurjeriui atvykus?

Galima atsiskaityti bankine kortele pristatymo metu – šią opciją reikia pasirinkti vykdant užsakymą ties skiltimi „atsiskaitymas“.

Per kiek laiko atvyks kurjeris? Nuo kelintos iki kelintos valandos?

Kurjeris atvyksta jūsų pasirinktu laiku, kurį užsirezervuojate apsipirkimo metu, nuo 8 iki 21  val.

Ar gali paslauga naudotis Ukmergės rajono kaimų gyventojai?

Gali, jei jų gyvenamoji teritorija patenka į pristatymo zoną: Antakalnis, Dukstyna, Jonuškai, Sarapai, Statikai, Tvarkai, Vaitkuškis, Varinė, Varkališkės.

Ar Ukmergėje bus sukurta naujų darbo vietų. Kiek kurjerių dirbs?

Kol kas prekės į Ukmergę ir aplinkinius kaimus yra pristatomos iš Kauno MAXIMOS parduotuvės.

Papasakokite apie šią parduotuvę plačiau, kada ji atsirado, kur lig šiol veikė, koks jos populiarumas, kokie pagrindiniai klientai?

Barbora.lt įkurta 2014 m. Iš pradžių ji veikė tik Vilniuje, vėliau plėtėsi į kitus Lietuvos miestus. Šiuo metu tai yra viena populiariausių internetinių maisto prekių parduotuvių Lietuvoje. „Barboros“ klientai yra žmonės, vertinantys patogumą, laiko taupymą ir platų prekių asortimentą. Ypač populiari ši paslauga tarp šeimų su mažais vaikais, dirbančių žmonių ir pensininkų.

„Barbora“ siūlo patogų apsipirkimo būdą, nes prekes galima užsisakyti internetu arba mobiliojoje programėlėje, o vėliau atsiimti parduotuvėje arba užsisakyti pristatymą į namus. Tai sutaupo brangaus laiko, nes apsipirkti galite neišeidami iš namų.

Platus prekių asortimentas, kuriame –  daugiau nei 20 000 prekių, leis rasti viską, ko reikia maisto gaminimui, buičiai ar laisvalaikiui. „Barbora“ rūpinasi prekių kokybe, todėl patyrę prekių surinkėjai kruopščiai atrenka tik šviežius ir aukštos kokybės produktus – tarsi sau.

Nuolat siūlomos įvairios akcijos ir nuolaidos daro apsipirkimą patrauklesnį, o aukšto lygio klientų aptarnavimas užtikrina, kad kiekvienas klientas liktų patenkintas.

Per pandemiją „Barbora“ veikė ir Ukmergėje. Koks tada buvo veikimo principas, kokią funkciją tada atliko, ar daug kas naudojosi?

Pandemijos metu Ukmergėje galima buvo atsiimti prekes parduotuvėje, kuomet prekes surinkdavo MAXIMOS darbuotojas ir išnešdavo surinktą užsakymą prie parduotuvės durų.

Į klausimus atsakė UAB „Barbora“ Pardavimų ir marketingo vadovė Julija Sosunova

Užs. Nr.  331

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų