Švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė viešėjo Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje. UTVM feisbuko nuotr. Švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė viešėjo Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje. UTVM feisbuko nuotr.

Penktadienį Ukmergėje viešėjo Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė. Ministerijos vadovė aplankė švietimo įstaigas.

Į Ukmergę viešnia atvyko iš Molėtų, čia susitikusi su savivaldybių švietimo padalinių vadovais Alantos technologijos ir verslo mokykloje. Ukmergėje ministrės vizitai buvo suplanuoti Antano Smetonos gimnazijoje bei Technologijų ir verslo mokykloje.

Su J. Petrauskiene kalbėtasi apie aukštojo mokslo reformą, kuri, anot jos, yra neišvengiama. Taip pat aptartos profesinio mokymo perspektyvos.

„Modernus, patrauklus, darbdavių ir moksleivių poreikius atitinkantis profesinis mokymas. Tokį gražų pavyzdį šiandien mačiau Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje. Smagu, kad pakalbinti moksleiviai džiaugiasi, kad čia geriausia įranga, kad įgiję tokius įgūdžius ir žinias jie planuoja kurti savo verslą ar jau žino, kur eis dirbti“, – tokiomis mintimis viešojoje erdvėje pasidalijo ministrė po vizito mūsų mieste.

Geru pavyzdžiu ji įvardijo ir tai, kad ši mokykla kuria savo produktus, teikia paslaugas savivaldai ir vietos verslui. Technologijų ir verslo mokykloje J. Petrauskienė apžiūrėjo čia įrengtą vaikų darželio grupę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų