Nuo š. m. rugsėjo 1 dienos Ukmergės miesto individualių namų gyventojams bus teikiama nauja paslauga – žaliųjų atliekų surinkimas.

Žaliosios atliekos bus surenkamos ne rečiau kaip du kartus per mėnesį pagal pridedamą grafiką.

Grafike nurodytomis žaliųjų atliekų vežimo dienomis iki 9.00 valandos gyventojai tvarkingai sukrautas žaliąsias atliekas turi palikti šalia gatvės taip, kad jos netrukdytų pėsčiųjų ir automobilių eismui. Lapai, žolė, obuoliai ir/ar kitos žaliosios atliekos privalo būti be priemaišų, tvarkingai sukrautos į užrišamus maišus ar dėžes, o šakos ir krūmai – tvarkingai sukrauti krūvelėse šalia gatvės.

Žaliąsias atliekas taip pat galima pristatyti į:

  1. Žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelę (Sargelių k. 14, Pabaisko sen., Ukmergės r., tel. 8 686 90658). Čia galima atvežti ir palikti lapus, žolę, šakas, krūmus ir obuolius. Atliekas, atvežus ne darbo metu, galima palikti prie vartų nurodytoje vietoje.
  2. Žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelę (Serbentų g. 2A, Ukmergė, tel. (8 340) 63112, UAB „Ukmergės vandenys“ nuotekų valykla). Čia galima atvežti ir palikti tik lapus, žolę, šakas ir krūmus (obuoliai nepriimami). Atliekos priimamos tik darbo valandomis.

Primename, kad žaliąsias atliekas draudžiama mesti į šioms atliekoms neskirtus konteinerius ar palikti konteinerių aikštelėse! Pažeidėjams gresia įspėjimas arba bauda iki 600 eurų.

Ukmergės rajono savivaldybės administracija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų