Už aktyvią veiklą – sveikinimai senjorams. Arvydo Pėšinos nuotr. Už aktyvią veiklą – sveikinimai senjorams. Arvydo Pėšinos nuotr.

Spalio 1-osios vidurdienį Ukmergės kultūros centro salė nesutalpino visų norinčių į ją patekti. Ukmergiškiai taip gausiai rinkosi į rajono savivaldybės organizuotą Taptautinės pagyvenusių žmonių dienos paminėjimą, kurį vainikavo atlikėjo Radžio koncertas.

Senjorus Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga pasveikino Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas. Susirinkusiesiems jis linkėjo stiprios sveikatos, niekuomet nepasiduoti, visuomet širdyje išlikti jauniems, aktyviai dalyvauti miesto ir šeimos gyvenimuose.

Rajono vadovas kartu su vicemere Klavdija Stepanova, savivaldybės administracijos direktoriumi Stasiu Jackūnu ir jo pavaduotoja Agne Balčiūniene apdovanojo savo organizacijose aktyviai veikiančius senjorus.

Ilgalaikiai pakvietimai į Ukmergės kultūros centro renginius ir Mero padėkos įteiktos:

Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės skyriaus narėms Janinai Kuprijaškinai ir Laimai Micevičiūtei;

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos nariams Viktorijai Banevičienei, Algirdui Jukniui, Janinai Vanagienei;

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ narėms Valerijai Naraškevičienei ir Irutei Štarienei;

Ukmergės rajono pedagogų veteranų klubo „Dar ne ruduo“ narei Levanorai Danylienei.

Susirinkusiuosius pagerbė ir Lietuvos socialdemokratų partijos Ukmergės skyriaus pirmininkas Valdas Petronis. Jis apdovanojo:

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos pirmininką Algimantą Kacevičių;

Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės skyriaus pirmininką Stanislovą Laurinavičių;

Ukmergės rajono pedagogų veteranų klubo „Dar ne ruduo“ vadovą Rimantą Grotuzą;

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ vadovę Valeriją Naraškevičienę.

Aktyviausius ir darbščiausius senjorus taip pat pasveikino Ukmergės miesto bendruomenės pirmininkas Julius Kazėnas, Ukmergės rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė Zita Kviklienė, Varinės kaimo bendruomenės pirmininkė Regina Černiauskienė. Renginio vedėjos susirinkusiesiems perdavė ir Seimo nario Juozo Varžgalio sveikinimus bei linkėjimus.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų