Rinko gražiausiai papuoštą parduotuvę

Nuotr. Samantonių parduotuvė. Feisbuko nuotr. Nuotr. Samantonių parduotuvė. Feisbuko nuotr.

Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvas šias šventes sutiko neįprastai.

Nuspręsta surengti gražiausiai kalėdiškai papuoštos parduotuvės konkursą. Jau aiškus ir laimėtojas.

Prieš Kalėdas paskelbtas gražiausios parduotuvės konkursas vyko iki pat gruodžio 31 dienos vidurnakčio. Gyventojai buvo kviečiami balsuoti internete: parduotuvių nuotraukos buvo publikuotos feisbuke, o žmonės galėjo reikšti savo nuomonę, spręsdami, kuri jiems patinka labiausiai.

Iš viso yra per trisdešimt vartotojų kooperatyvo parduotuvių visame rajone. Šiuo šventiniu laikotarpiu jos tapo viena už kitą gražesnės ir įdomesnės: pirkėjus pasitiko ne tik eglutės bei įvairiausios kalėdinės puošmenos, bet ir išmaniai pagamintos spalvingos dekoracijos, Seniai Besmegeniai, paršeliai, nykštukai. Kiekviena iš jų kvietė pirkėjus palaikyti šiame konkurse.

Puošiantis įdėta daug meilės ir šilumos, nes daugelis papuošimų daryti pačių pardavėjų rankomis.

Neseniai paaiškėjo, kad daugiausia palaikymo sulaukė Veprių seniūnijoje, Samantonyse, esanti parduotuvė. Tuo džiaugiamasi Sližių krašto laikraščio feisbuke. „Mūsų parduotuvę palaikė 511 žmonių! Tai net 150 daugiau už bet kurią kitą iš 32 varžovių“, – skelbiama čia. Dėkojama visiems, su kurių pagalba pavyko pasiekti šį laimėjimą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų