Gyrė „Klajūno“ veiklą

Praėjusią savaitę „Ukmergės žiniose“ rašėme apie tai, kad gyvūnų globos namai „Klajūnas“ nebepriims naujų beglobių, o dėl šios veiklos savivaldybė skelbs naują konkursą.

Sulaukėme šia tema kelių skaitytojų skambučių, palaikančių „Klajūną“. Jie mano, kad šie namai turi puikų įdirbį ir nebereikėtų ieškoti naujo paslaugos teikėjo.

Viena skaitytoja teiravosi apie rengiamą naują konkursą – kokios bus jo sąlygos.

Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyr. specialistė Vilija Pečiulienė informavo, kad, Ukmergės miesto seniūnijos duomenimis, sutartis su VšĮ „Klajūnas“ baigėsi praėjusių metų lapkričio mėnesį, panaudojus paslaugos vykdymui skirtas lėšas.

Šiuo metu vykdomas rinkos tyrimas pirkimui dėl kačių/katinų pagavimo, sterilizavimo/kastravimo ir paleidimo paslaugų teikimo kainos (pagal P-S-P programą). Greta ruošiamos sąlygos dėl bešeimininkių ir bepriežiūrių naminių gyvūnų gaudymo, karantinavimo, laikinosios globos, eutanazijos paslaugų pirkimo.

Z.Pečiulienė minėjo, kad Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriaus įsakymu yra nustatyti reikalavimai gyvūnų globos namams ir gyvūnų globėjams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+8 # Ukmergietis 2020-02-24 12:32
Kažkaip nesigirdėjo,kad ši įstaiga gaudytų bešeimininkius šunis ar kates.Daugiausiai ką girdėjau,tai ši įstaiga ir jai prijaučiantys aktyviai kovojo su veterinarijos klinikomis,nenorinčiomis nemokamai juos remti, dalyvavo kažkokiose parodomosiose akcijose už gyvūnų teises,prašinėjo paramos ir pan. Ukmergei reikia įstaigos,kuri gaudytų valkataujančius gyvūnus ir su tuo susitvarkytų, o ne dar vienos gyvūnų mylėtojų įstaigos, finansuojamos iš valdiškų pinigų. Gyvūnų,katyčių ir šunelių mylėtojai galėtų apsieiti ir be mokesčių mokėtojų pinigų,o jei jau tokie mylėtojai tai tegu myli nemokamai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # .... 2020-02-24 13:23
Bet tie valdiški ir ne tik, pinigai dingo ! :cry: ES pinigai ir ... :sad:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # Tai 2020-02-24 20:34
kas gyrė? VMĮ? FNTT? Prokuratūra? ar Maisto ir vet.tarnyba?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų