Uždaromas dar vienas pašto skyrius, o senasis keliamas į kitas patalpas

Gedimino Nemunaičio nuotr. Ukmergės pašto skyrius bus perkeltas į kitas patalpas. Gedimino Nemunaičio nuotr. Ukmergės pašto skyrius bus perkeltas į kitas patalpas.

Lietuvos pašto Ukmergės skyrius dar labiau traukiasi – iš dviejų esamų skyrių pasilieka tik vienas. Nuo vasario 23 d. uždaromas Ukmergės 2-asis paštas, esantis Vilniaus g. 90A.

AB Lietuvos paštas informavo, kad nuo vasario 23 d. Ukmergės paštas iš senųjų Kauno g. 11 esančių patalpų keliasi į esančias Vytauto g. 60. Jose įsikūręs PC „Rimi“.

Ši pertvarka Lietuvos pašto įvardijama kaip dviejų paštų apjungimas, dėl kurio esą gyventojams bus tik patogiau.

Pranešime spaudai skelbiama, kad naujajame Ukmergės pašte klientai bus aptarnaujami modernioje klientų aptarnavimo salėje prie trijų aptarnavimo langelių. Taip pat pašto skyriuje bus įrengta savitarnos zona su lipdukų spausdintuvu.

Be to, žmonėms į paštą nebereikės lipti laiptais, kaip yra dabar. Bendros būsimojo pašto skyriaus patalpos, įskaitant ir darbuotojams skirtas, sieks apie 95 kv. m.

Vienintelis likęs pašto skyrius dirbs antradieniais–penktadieniais nuo 9 iki 18 val., o šeštadieniais – nuo 9 iki 13 val.

Pasak Lietuvos pašto Komunikacijos projektų vadovo Luko Zadaracko, tai bus jau 65-as pagal naują koncepciją Lietuvoje atnaujintas pašto skyrius.

Siekiant atsisakyti savo veikloje nebenaudojamo nekilnojamojo turto, iškėlus pašto skyrių į naujas patalpas, bendrovė skelbs aukcioną arba turtą parduos kita teisės aktuose nustatyta tvarka.

Priminsime, kad kiek daugiau nei prieš metus Ukmergėje buvo uždarytas pašto skyrius Dukstynos mikrorajone, nebeliko skyrių ir kaimuose.

Dar lapkričio mėnesį  Lietuvos pašto atstovų teiravomės, ar nenusimato ir kitų planų dėl pašto patalpų, nes jau tada mieste kalbėta apie persikraustymą. Tačiau  tuomet buvo patikinta, kad jokių planų nesama.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+33 # ? 2023-01-26 15:03
Visai tas pastas nuo proto nusoko. Taip zmoniu eiles iki gatves,kaip gudziu sovietmeciu prie slapenkes - o dabar i prekybcentri dar pasta nukis.

Kam ten patogu? Centras bent jau daugmaz miesto vidurys..o rimi nei ten nei ten. Niekam ten nepatogu.

Prisiskambint i pasta nebeimanoma nei ilguoju nei trumpuoju numeriais,prie pasto visada eile kaip sovietmeciu,kur ritasi pastas???
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+30 # Baisu 2023-01-26 16:28
Cinizmo viršūnė. Paslaugos prieinamumas menksta, bet tai pristatoma kaip “gyventojams bus patogiau”. Cirkas. Paskutinis išjunkite šviesą.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+23 # $$$$ 2023-01-27 06:18
patis norejot, rinkot- bartusiaviciai valdo! Koks skirtumas ka ir kaip. Toj uz ora moket reikes, saule, lietu. galvojate ukmergeje kitokie ... :lol: :lol: :lol:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+19 # Sonata 2023-01-27 15:30
Bardakėjis tesiasi tai kapitalizmas.Žmogų spaudžia nes žmonės tyli.Viršunėlės gauna tūkstantines algas,o paprastam paštininkui moka kapeikas ,nieks nenori dirbti.Dar ir iš paprastų žmomiųntyčiojasimCentras patogu kažkam prisireikė patalpų.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+10 # Bartuseviciam 2023-01-27 16:07
turbut ...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+15 # Nesvarbu 2023-01-28 08:54
P Panaikino visur paštus palieka vieną ,ir tas pirmadieniais nedirba ,tai jai panaykinot visur tegu paštas dirba ,ir pirmadienį .Visiškas apsurdas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+11 # Elze 2023-01-29 11:07
Tai iškelkit į Vilniu. Kaip ir šiaip jau del bet kokio š... reikia ten važiuot. Didesnio absurdo ir būt nebegali. Čia nors centras . Visiems patogu. O dabar galės visai užsidaryti, nes žmonės stengsis visai be jo apsieiti...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+10 # Aha 2023-01-29 14:10
Dar ir pasto perkelimo data pasirinkta menesio galas - vasario 23...tycia,kad sukelti kuo daugiau nepatogumu zmonems. Menesio galas tai pats pasto apgulties metas,zmones pensijas gauna ir eina mokesciu apmoket ir t.t.

Tikrai bus ne viena desimtis zmoniu,kurie ateje centre atsitrenks i uzrakintas duris. Seni zmones nesinaudoja internetu,o dabar del pabrangusios laikrasciu prenumeratos turi net ir vietiniu laikrasciu atsisakyti. Tad ir kas vyksta Ukmergeje suzino tik is lupu i lupas..ir tai ne visada.

Tycia pasirinktas toks perkelimo laikas - kad tik daugiau zmonems pasikt ir sukelt daugiau sumaisties. Kodel tarkim ne nuo Kovo 1??? O butent menesio gale...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # Ona 2023-01-29 15:23
Pas vice mere kreipkites, ji atsakinga uz soc.sryti rajone :lol: :-* :lol: gal replika ar garsa koki isspaus :-x :-x :-x
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # Onai 2023-01-31 21:57
Kažkaip tos atsakomybės per kelis metus nepasimatė ir turbūt jau nebepasimatys?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # Ona 2023-02-01 13:39
kada pas balciuniene buvo atsakomybe? Priminkit. Kada pas alkoholikus,narkomanus buvo atsakomybes jausmas? Gedos jausmas?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # Vanga 2023-01-31 22:05
Manau tokia padėtimi pasinaudos koks verslininkas ir įsiterps į šią veiklos sferą, po jo paseks kiti rajonai ir šiam paštui bus kaput. Juk negali būti apgyvendinti tik didieji miestai?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų