Mieste išliejo čiuožyklą

Dainiaus Vyto nuotr. Čiuožyklos paruošimo akimirka. Dainiaus Vyto nuotr. Čiuožyklos paruošimo akimirka.

Ukmergėje išlieta čiuožykla. Tradicinė jai parinkta vieta – Senamiesčio progimnazijos futbolo aikštė.

Progimnazijos direktoriaus pavaduotojas ugdymui Vidas Krištaponis pasakojo, kad šią savaitę su prašymu imtis šių darbų užsuko rajono savivaldybės vicemeras Eugenijus Kuodelis.

„Šiandien nuo pat ryto apsižiūrėjome, traktoriuku nuvalėme sniegą. Buvo išpiltas pirmas vandens sluoksnis“, – antradienį pasakojo V. Krištaponis. Per kelis kartus iš viso čia užpilti trys sluoksniai – 120 kub. m vandens.

Beveik 1 000 kv. m ploto čiuožyklos aikštelę paruošė UAB Ukmergės butų ūkis kartu su Senamiesčio progimnazijos darbuotojais. Į talką su savo specialia įranga vandeniui lieti atvyko priešgaisrinės tarnybos Pabaisko ugniagesių komandos darbuotojai. Specialiomis priemonėmis čiuožyklą lygino Ukmergės „Interact“ klubo nariai.

Čiuožykla jau pradėjo veikti. Žiemos pramogų mėgėjai ja galės naudotis nemokamai kasdien bet kuriuo paros metu. Kiek laiko ji veiks priklausys nuo vienintelio dalyko – oro temperatūros.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų