Kas yra 4K raiškos televizoriai?

Šiuolaikinės technologijos sparčiai žengia į priekį ir televizijos sritis nėra išimtis. Deja, ne visi pirkėjai žino, ką iš tikrųjų reiškia trumpiniai prie naujų televizorių aprašymo ir kuo naujos technologijos ypatingos. Kviečiame daugiau sužinoti apie tai, kuo išsiskiria 4K televizoriai.

Ką reiškia 4K?

Šis trumpinys apibūdina ekrano raišką. 4K reiškia, kad televizorius turi 3840x2160 pikselių – tai daugiau nei 8 milijonai taškelių, kurie ekrane perteikia vaizdą. Kuo daugiau šių taškelių, tuo kokybiškesnis vaizdas, o 4K televizoriai jų turi išties nemažai. Jei norite mėgautis geriausia vaizdo turinio kokybe, tai 4K televizorius yra puikus pasirinkimas.

4K televizoriai, palyginti su FULL HD, pikselių turi net keturis kartus daugiau, tad jų perteikiamas vaizdas atrodo tikroviškiau, labiau įtraukia. Be to, didelis pikselių skaičius leidžia neriboti žiūrėjimo į ekraną kampo.

Kam naudojami 4K televizoriai?

Iš tikrųjų šie televizoriai gali būti naudojami įvairiausioms pramogoms ar darbui. Jie puikiai tiks filmų peržiūroms, koncertų ar sporto transliacijoms, o kompiuterinių žaidimų mėgėjai puikia raiška taip pat nenusivils. 4K raiškos turinį siūlo populiariausios internetinės televizijos platformos, daugybė kanalų. Tiesa, per 4K televizorių galite žiūrėti ir įprastas programas, tačiau mažesnė raiška paprasčiausiai neatskleis visų jūsų televizoriaus galimybių. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų