Dėl aikštelės remonto turėtų kreiptis patys

Autorius Ukmergės žinios
Dėl aikštelės remonto turėtų kreiptis patys /

Vilniaus gatvės 92-o namo gyventoja skundėsi „baisia“ šio kiemo danga. Kaip sakė – duobė ant duobės.

Pripažino, kad šio namo gyventojai naudojasi Vilniaus gatvės 94-o namo aikštele, tačiau, kiek žino, ją žmonės tvarkė už savo lėšas, o be to, ir ten jau atsiveria duobės.

Gyventoja mano, kad pasirūpinti jų aikštele turėtų Ukmergės butų ūkis, nes jis namą administruoja.

Ukmergės butų ūkio vadovas Raimondas Baltaduonis sakė, kad jų bendrovė rūpinasi pastatais, tačiau ne aikštelėmis šalia jų. Jis patarė gyventojams patiems teikti raštą savivaldybei dėl aikštelės remonto. Priminė, kad yra patvirtinta speciali programa, ir, jei gyventojai prisideda savo lėšomis, šiems darbams suteikiama pirmumo eilė. Pasak direktoriaus, gyventojai taip pat galėtų inicijuoti susirinkimą šiuo klausimu – jame aptartų situaciją. „Iniciatyva turėtų būti iš pačių gyventojų, bet ne iš Butų ūkio“, – patikino vedėjas.

Moteris taip pat išsakė pastabą, kad jų daugiabučio namo kieme tamsiu paros metu anksčiau šviesdavo šviestuvai, bet dabar – nebe. Ir niekas esą nekreipia dėmesio į jų skundus.

Ukmergės miesto seniūnas Žilvinas Dirsė sakė, kad problema dėl apšvietimo yra žinoma, tačiau remontas nėra paprastas, o gana sudėtingas ir tam reikia lėšų ir laiko.

Seniūnas patikino, kad problema bus išspręsta, tačiau gyventojų prašo kantrybės.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *