SIGVI automobilių nuoma šiuolaikiškiems žmonėms

Ne paslaptis, jog dažname namų ūkyje šiandien yra ne vienas, o kartais – net ir ne du automobiliai. Tiesa, būna situacijų, jog nuosavo automobilio eksploatacija tampa trumpesniam arba ilgesniam laikui nebeįmanoma. O kartais tiesiog sąmoningai priimamas sprendimas pastarojo atsisakyti. Išeitis, galinti padėti išlaikyti mobilumą – automobilių nuoma, tarp kurią siūlančių įmonių išskirtinio dėmesio nusipelno SIGVI.

Kokiose situacijose automobilių nuoma vienas iš geriausių sprendimų?

Tikriausiai dažnam iš mūsų bent kartą gyvenime prireikė automobilių nuomos paslaugos. Elementari situacija: palikote savo automobilį autoservise, kad meistras sutaisytų seniai ramybės neduodančius gedimus. Tikėtina, kad per dieną ar net dvi remonto darbai bus užbaigti. O darbas, vaikų vežiojimas į švietimo ir popamokinės veiklos įstaigos nelaukia. Išeitis? Žinoma – patogi ir lanksti automobilių nuoma.

Sprendimą nuomotis transporto priemonę priima ir asmenys, susidūrę su kitomis situacijomis. Pavyzdžiui, laikinai atvykę iš užsienio paviešėti pas draugus ar artimuosius, taip pat – turistai. Auto nuomos paslaugas teikiančios įmonės neabejotinai sulaukia ir klientų, kurie iš kito Lietuvos miesto yra atvykę į ilgesnę komandiruotę ne savo automobiliu, tačiau susiduria su būtinybe greitai ir patogiai pasiekti reikiamą tašką.

Žinoma, kas galėtų prieštarauti teiginiui, jog kai kurie žmonės tiesiog sąmoningai pasirenka gyventi be automobilio (nors kišenėje – vairuotojo pažymėjimas). Galbūt dėl to, jog pagrindinės vietos, kuriose reikia būti dienos metu, išsidėsčiusios visai netoliese. O gal – stipri motyvacija realiai prisidėti prie švaresnės aplinkos ir, užuot nuolat keliavus nuosavu automobiliu, pirmenybė teikiama, pavyzdžiui, viešajam transportui, paspirtukui ar dviračiui.  Iš tiesų, nesvarbu, dėl ko žmogus šiuo metu negali sėstis į nuosavo automobilio vairą: SIGVI automobilių nuoma – greitai ir patogiai kiekvienam prieinama, į individualius poreikius orientuota paslauga.

Kodėl SIGVI – geriausias Jūsų automobilių nuomos partneris?

Automobilių nuomą, reaguojant į šios paslaugos populiarumą, siūlo ne viena įmonė ar net privatus asmuo. Tad klientai, natūralu, renkasi sau visais atžvilgiais priimtiniausią šios paslaugos teikėją. Šį kartą mūsų dėmesio centre – SIGVI automobilių dalijimosi platforma, leidžianti ne tik išsinuomoti poreikius geriausiai atitinkančią transporto priemonę, bet ir įdarbinti savo automobilį.

Platus nuomojamų automobilių asortimentas. Poreikiai, susiję su vairuojama transporto priemone, gali kardinaliai skirtis. Vienus domina galingi, prabangūs, akys traukiantys automobiliai, kitus – ekonomiškos transporto priemonės. Minėtus norus galima įgyvendinti ne tik perkant, bet ir nuomojantis automobilį. SIGVI klientai iš plataus nuomai skirto automobilių asortimento gali pasirinkti transporto priemonę, geriausiai atitinkančią estetikos, vairavimo komforto, degalų sąnaudų ir įvairius kitus kriterijus, tarp jų – ir automobilio nuomos kainą.

Ilgalaikės ir trumpalaikės automobilių nuomos galimybė. Nesvarbu, automobilio nuoma reikalinga vienai dienai, o gal – kelioms savaitėms ar net mėnesiams. SIGVI gali pasiūlyti optimalių sprendimų visais atvejais.

Patogus, šiuolaikinio vartotojo poreikius išpildantis automobilio nuomos procesas. Kur galima rasti transporto priemonės paslaugą teikiančią bendrovę? Iki kada pastaroji dirba? Dėl tokių ir panašių klausimų, susijusių su transporto priemonių nuomos, neteks sukti galvos, jei savo partneriu šioje srityje pasirinksite SIGVI. Visi pasirinkto automobilio nuomos sutarties formalumai yra tvarkomi internetu, o automobilis, atvykus į vieną iš įmonių aikštelių, yra atrakinamas, naudojantis mobiliąja programėle telefonu, taip išvengiant tiesioginio kontakto ir su tuo neretai susijusių nepatogumų būtinybės.

Taigi, SIGVI automobilių nuoma – puikus sprendimas šiuolaikiškiems, savo laiką vertinantiems ir individualius poreikius nuomojamos transporto priemonės atžvilgiu turintiems asmenims. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų