Ugniagesiams gelbėtojams – padėkos ir apdovanojimai

Autorius Ukmergės žinios

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Ukmergės priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje vyko ugniagesių globėjo – šv. Florijono dienos minėjimas.

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia, kad ugniagesius gelbėtojus sveikino rajono savivaldybės meras Darius Varnas, Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas Nerijus Statkus bei Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos (PGT) viršininkas Dainius Vyšniauskas.

Profesinės šventės proga ugniagesiams gelbėtojams padėkota už sunkų darbą, palinkėta ir toliau išlikti tokiais, dėl kurių pastangų ir atsidavimo jie yra visuomenės apklausų reitingų viršūnėse.

„Šiuo metu tarnyboje jaučiama darna ir puikus mikroklimatas. Džiugu, kai atsikeli ryte ir nori eiti į darbą, o tai ir yra mūsų visų bendro darbo rezultatas“, – sakė Ukmergės PGT viršininkas D. Vyšniauskas. Jis padėkojo visiems ugniagesiams gelbėtojams bei kiekvienam asmeniškai už indėlį į tarnybą.

Sveikinimus ugniagesiams palydėjo ir mero D. Varno įteiktos padėkos budinčios pamainos skyrininkui Aurimui Ruškiui, budinčios pamainos vyresniesiems ugniagesiams gelbėtojams Nerijui Kavaliauskui, Vladui Žižiui, Valdui Gineikai, Irmantui Kardauskui, Pauliui Kavaliauskui, Stasiui Liutkevičiui, Saidžiui Pakienui ir Renatui Zurzai, budinčios pamainos ugniagesiui gelbėtojui Romui Dudkovui.

Ugniagesiams gelbėtojams įteiktos ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo direktoriaus, Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos padėkos bei kiti apdovanojimai.

Renginio metu su 40-uoju gimtadieniu buvo pasveikintas ir Ukmergės PGT vadovas D. Vyšniauskas. Gegužės 4-ąją gimęs D. Vyšniauskas šią dieną švenčia dvi progas: šv. Florijono dieną ir gimimo dieną. Pasveikintas jubiliatas patikino, kad šie metai jam yra jubiliejiniai ne tik gimimo dienos prasme – šiais metais sueina lygiai 20 metų, kai jis pirmą kartą įžengė į statutinę tarnybą, kuri prasidėjo būtent Ukmergės PGT ir su neilgais karjeros vingiais sostinėje čia tęsiasi iki šiol.

Šiuo metu Ukmergės PGT dirba 38 statutiniai pareigūnai bei 2 administracijos darbuotojai.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *