Geriausios saugos tarnybos Lietuvoje 2024

 Apsaugoti savo nekilnojamą turtą ir jame esantį gerbūvį nori visi žmonės. Efektyviausiai šį tikslą pasiekti leidžia saugos tarnybos. Saugos tarnybos pasirūpina ne tik patalpų ar jame esančio turto saugumu, bet ir užtikrina saugumo pojūtį, todėl jų teikiamos paslaugos turi neįkainojamą vertę. Saugos tarnybų mūsų šalyje yra nemažai, tad tinkamiausio saugos partnerio pasirinkimas daugeliui žmonių tampa nemenku iššūkiu. Šiame straipsnyje supažindinsime Jus su lyderiaujančiomis saugos tarnybomis, kurios teikia pasitikėjimo vertas ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančias saugos paslaugas.

Ekskomisarų biuras 

„Ekskomisarų biuras“ – 30 metų patirties sukaupusi saugos tarnyba, kurią drąsiai galima vadinti šių dienų lydere ir saugos paslaugų pradininke mūsų šalyje. Ši saugos tarnyba gali pasiūlyti labai platų apsaugos paslaugų spektrą: apsaugos sistemų įrengimą ir techninę jų priežiūrą, elektroninę apsaugą namams ir verslui, vaizdo stebėjimą, mobilius, išmanius ir belaidžius apsaugos sprendimus, apsaugą dronais, fizinę apsaugą objektuose, renginiuose ir pan. „Ekskomisarų biuro“ komandą sudaro daugiau nei 1700 darbuotojų, kurie operatyviai teikia saugos paslaugas visoje Lietuvoje. Šiuo metu „Ekskomisarų biuras“ rūpinasi daugiau nei 23 000 objektų saugumu. Ši saugos tarnyba savo klientams visada stengiasi pasiūlyti efektyvius bei pažangiausiomis technologijomis grįstus apsaugos sprendimus, kurie garantuoja maksimaliai greitą reakciją į bet kokią kylančią grėsmę.

  • Interneto svetainė: ekskomisaru-biuras.lt
  • Tel. nr.: +37052124161
  • Pagrindinės būstinės adresas: Laisvės pr. 10, LT-04215 Vilnius

Argus 

„Argus“ – pakankamai didelį saugomų objektų skaičių mūsų šalyje apimanti saugos tarnyba. Savo veiklą „Argus“ pradėjo vykdyti prieš 28 metus, todėl ji taip pat gali pasigirti solidžia darbine patirtimi. „Argus“ saugos tarnyboje dirba daugiau nei 1100 žmonių. Ši saugos tarnyba yra oficiali, kokybiškais priešgaisrinių sistemų sprendimais garsėjančios, Šveicarų kompanijos „Securiton“, atstovė Lietuvoje. 

  • Interneto svetainė: argus.lt
  • Tel. nr.: +37046312449
  • Adresas: Viršutinė g. 25, LT-92258 Klaipėda

G4S

„G4S Lietuva“ – kompanija, priklausanti tarptautiniam „G4S“ koncernui. Ši saugos tarnyba dirba su privataus, verslo ir viešojo sektoriaus atstovais. Ji siūlo įvairius, individualiems namams ir verslo patalpoms pritaikytus, apsaugos sprendimus. „G4S Lietuva“ taip pat teikia patruliavimo, fizinės apsaugos ir vogtų automobilių stebėjimo bei paieškos paslaugas. 

  • Interneto svetainė: g4s.com
  • Tel. nr.: +37052755880
  • Pagrindinės būstinės adresas: J. Jasinskio g. 16C, LT-03163 Vilnius

Grifs AG

2003 metais įkurta kompanija „Grifs AG“ taip pat yra laikoma viena iš didesnių saugos tarnybų Lietuvoje. Šios saugos tarnybos komandos gretas reguliariai papildo nauji darbuotojai, o tai puikus įrodymas, jog kompanija po truputį plečiasi ir teikia vartotojų lūkesčius pateisinančias apsaugos paslaugas. „Grifs AG“ saugos tarnyba siūlo standartinius apsaugos sprendimus gyventojams ir verslo sektoriaus atstovams. Taip pat ji teikia rizikos vertinimo, patruliavimo ir automobilių stebėjimo paslaugas.  

  • Interneto svetainė: grifsag.lt
  • Tel. nr.: +37052445755
  • Pagrindinės būstinės adresas: Ukmergės g. 223, LT-07156 Vilnius

EUROCASH1

„Eurocash1“ – 2000m. įkurta kompanija, kurią daugelis žmonių sieja su inkasavimo paslaugomis. Ši įmonė taip pat teikia apsaugos paslaugas fiziniams ir juridiniams klientams. Įmonės planuose – investicijos į personalo kvalifikacijos kėlimą ir naujų technologijų diegimą, tad tikėtina, kad „Eurocash1” greitai bus žinoma ne tik kaip inkasavimo rinkos dalyvė, bet ir kaip aukštos kokybės paslaugas teikianti saugos tarnyba. 

  • Interneto svetainė: eurocash1.lt
  • Tel. nr.: +37052744686
  • Pagrindinės būstinės adresas: Savanorių pr. 19, LT-03126 Vilnius

Visi, sąraše pateikti, saugos tarnybų variantai yra pasitikėjimo verti partneriai saugos klausimais. Svarbiausia – pasirinkti tą saugos tarnybą, kuri ne tik gali pasiūlyti veiksmingus ar modernius apsaugos sprendimus, bet ir sugeba pateisinti būtent Jūsų asmeninius poreikius. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų