Norėjo vaisių – rado supuvusius

Prekiaujama ir štai tokiomis vynuogėmis... Prekiaujama ir štai tokiomis vynuogėmis...

„Ukmergės žinių“ skaitytoja pasidalijo nuotraukomis, kuriose – nekokį įspūdį palikusios uogos, kurių norėjo įsigyti parduotuvėje.

Nuotraukos darytos „Eifelio“ „Norfoje“ praėjusio sekmadienio vakarą, apie 17 valandą. Pirkėja pasakojo norėjusi nusipirkti vynuogių ir štai ką aptikusi... Tikino, kad šioje parduotuvėje ir tarp persimonų tą vakarą buvo nemažai supuvusių vaisių.

Pirkėjai apskritai pastebi, kad būtent šioje parduotuvėje nereta netvarka, susijusi su prekėmis ar kainomis: pastarųjų nebūna, kai kurios prekės, pavyzdžiui, vaisiai, daržovės suvytę. Apie tokią situaciją ir tai, kad parduotuvėje ne sykį lankėsi maisto ir veterinarijos tarnybos specialistai, rašėme ir „Ukmergės žiniose“.

Komentarą pateikė „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis. „Atsiprašome pirkėjos už nepatogumus. Parduotuvėse nebetinkami vartoti produktai yra atrenkami kiekvieną dieną. Tačiau klaidų ir netikslumų pasitaiko dėl žmogiškojo faktoriaus“, – sakė jis.

Teigė, kad „bendrovės administracija įpareigojo prekybos centro vadovybę imtis priemonių, kad padėtis būtų pataisyta“. Anot D. Ryliškio, atsakingi asmenys parduotuvėje įspėti.

Jis taip pat priminė apie galiojančią bendrą taisyklę: „Pirkėjui įsigijus nekokybišką prekę, jis gali kreiptis į parduotuvės vadovybę ir jam bus grąžinti pinigai, arba prekė pakeista į kokybišką. Atskirais atvejais, jei pirkėjas patiria nuostolių, jie yra atlyginami.“

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Sumazinkitkruvius 2018-11-19 08:52
Darbuotojams ir jie viska spes o tai db dirba uz tris o alga viena zmogus ne robotas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų