Bute ramybės neduoda ūžesys – priežasties rasti nepavyksta

Ukmergėje, Jaunimo gatvėje, gyvenanti vieno daugiabučio namo gyventoja pasakojo, regis, sunkiai įtikinamą istoriją apie pasikartojančius garsus, sklindančius jos bute ir neduodančius ramybės nei dieną, nei naktį.

Moteris pasakojo butą pirkusi prieš porą metų. Iš pradžių jokių problemų nekilo. Tačiau vėliau prasidėjo nuolatiniai garsūs ūžimai. Gyventoja mano – galbūt ūžia vamzdyne. Spėlioja, gal kuris kaimynas užsiima nelegalia veikla, gal verda samanę ar dar ką, gal tai ventiliacijos ūžesiai ar dar kas nors visai nenuspėjamo.

Pasak moters, būna, kad ūžia naktimis ir dėl to vibruojančio garso ji net pašoksta iš lovos. Užsienyje gyvenanti dukra, sakė, buvo atvažiavusi ir įrašė garsą. Su tuo įrašu vėliau kreipėsi į įvairias instancijas – namą administruojančią įmonę, Seimo narį, savivaldybę, policiją. Buvo atsivedusi net santechniką, bendravo su advokate.

Minėtą namą administruojančios UAB Ukmergės butų ūkio direktorius Giedrius Pocius sako, kad  minėtame objekte, gavus gyventojos skundą, dėl ūžimo keletą kartų lankėsi jų įmonės darbuotojai. Tačiau atvykus jokio ūžimo nebuvo girdėti, todėl priežasčių nustatyti nepavyko.

Taip pat buvo sudaryta įmonės specialistų komisija. Kartu su direktoriumi lankėsi minėtame daugiabutyje ir patikrino visus tų inžinerinių sistemų stovais besinaudojančius butus ir jų inžinerinę įrangą.

„Gedimų ar bendrosios inžinerinės įrangos defektų nustatyti nepavyko. Apklausus kitų, kaimyninių, butų gyventojus jie patikino, kad jokio ūžimo nėra girdėję. Su besiskundžiančia gyventoja sutarta, kad išgirdusi ūžimą ji kreipsis pakartotinai būtent tuo momentu“, – į mūsų laikraščio klausimą atsakė G. Pocius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)

Komentarai  

+2 # dd 2019-05-17 16:29
gal karkvabaliai uzia :lol:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # ant stogo 2019-05-17 18:09
karlsonas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Užuijauta 2019-05-17 20:07
Puikiai suprantu tą moterį ir užjaučiu. Taip pat pat patarčiau susitaikyti su viskuo ir nusiraminti, na dar dažniau šypsotis!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # kaimynas 2019-07-23 17:34
susitaikyti? pilnai suprantu tą moterį, kai negalima ramiai išsimiegoti. apačioje kaimynai neaiškūs, neaišku kuo užsiimantys, diena ir naktis pas juos susikeitę vietomis. stebiuosi kaip niekas nesistengia padėti vienišai moteriškei - tiesiog atstūmei žmogų ir nėra problemų. Jonavos savivaldybėje bent jau baudos konkrečios už triukšmavimą, čia - palaida bala.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Iš patirties 2019-05-17 20:14
Įtariu, greitu laiku daugės tokių nusiskundymų, jog valdžia girėsi, kad aparatūros prisipirko. Galite niekur nesiskųsti, tai pajungiama turint leidimus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # Nu nu 2019-05-21 18:06
Bėdą ieškokite šiluminiame mazge ir radijatoriuose. Kai pajungia karštesnį vandenį,tai ir pradeda kaukti.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų