Į redakciją paskambinusi Gražina pasidalijo savo ligos istorija, o medikams turėjo ir priekaištų, ir pagyrimų.

Jau garbaus amžiaus 85-erių metų sulaukusi ukmergiškė pasakojo, kad neseniai būnant namuose ją sukaustė didžiulis nugaros skausmas. Stovėjo tarytum suparalyžiuota – skaudėjo taip, kad negalėjo nė žingsnio žengti.

Moteris tikina vaistų nuo skausmo namuose neturėjusi, tad paskambino greitosios medicininės pagalbos numeriu. Išdėstė savo problemą, bet medikai paaiškino, kad dėl tokių nusiskundimų, jie nevažiuos. Esą, jei galit bent kiek paeiti, keliaukit į polikliniką. 

Tačiau pasiskambinus į poliklinikos registratūrą Gražinai buvo paaiškinta, kad jos šeimos gydytoja atostogauja, o pas kitą nėra numeriukų.

„Man akys nušvito, kai po atostogų grįžo šeimos gydytoja Alma Zaronskienė. Ji paskyrė vaistų ir skausmai liovėsi“, – pasakojo pacientė. Džiaugėsi profesionalios pagalbos iš savo gydytojos sulaukianti ne pirmą kartą – labai pagelbėjo jai ir parenkant vaistus nuo spaudimo. Anksčiau, pasakojo, gyvenusi kitame rajone, lankėsi kitoje gydymo įstaigoje ir ten vaistų nuo kraujospūdžio medikai jai niekaip nepritaikydavo – išrašydavo tokius, kad spaudimas „šokinėjo“, o sveikata visai sušlubavo. Ukmergėje viskas pasikeitė.

Moteris už tai dėkinga ir savo šeimos gydytojai Almai Zaronskienei ir draugei, dirbančiai slaugytoja, – Editai Stakauskienei.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+16 # Ojetau 2018-09-19 18:19
Moterie nejuokink nuo tokiu daktaru begt reikia o ne dziaugtis jei kortele atsiverte diagnozes nesupranta
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+11 # Nesvarbu 2018-09-20 05:59
Verciau kita karta kreipkites i vaistine daug profesianaliau vaistininkes dirba nei dauguma gydytoju
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų