Naujos žinios apie dingusį karį: matytas ir Ukmergėje

 Deividas Petkus. Deividas Petkus.

Artimieji ir pareigūnai vykdo intensyvią vasario 22 d. Kaune dingusio kario paiešką.

Socialiniuose tinkluose skelbiama, kad jis galėjo lankytis ir Ukmergėje.

„Visi tie, kurie gyvenate Ukmergėje, Jonavoje, apžiūrėkite savo rūsius, taip pat mažiau prieinamas vietas, ūkinius pastatus. Kelios minutės juk nieko nekainuoja, o šio vaikino šeimai tai labai svarbu!“ – apie dingusį kaunietį Deividą Petkų rašoma vienoje feisbuko grupėje.

Taip pat teigiama, kad balandžio 6 d. jis matytas prie Ukmergės didžiosios „Iki“ parduotuvės, neatmetama, kad jis, arba labai panašus vaikinas, dalyvavo muštynėse Jonavoje.

„Kitiems žmonėms prisistato ne savo vardu – gali būti Artūras, Gintaras ar Dovydas“, – detales vardija įrašu pasidalijusi moteris ir prašo šią informaciją skleisti kuo plačiau.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad apie 25-erių metų D. Petkaus dingimą vasario 22 d. socialiniame tinkle pranešė jo artimieji. Tą pačią dieną paiešką pradėjo ir policija. Nustatyta, kad karys paskutinį kartą dingimo dieną pastebėtas Kauno senamiestyje. Vėliau užfiksuota, kad jo telefonas buvo aktyvus netoli Nemuno ir Neries santakos, tad ugniagesiai atliko gelbėjimo ir žvalgybos darbus upėje.

Kitą dieną po dingimo Juozo Vitkaus Inžinerijos bataliono profesinės karo tarnybos kariai ne tarnybos metu taip pat ieškojo tarnybos draugo.

Apeitos Nemuno pakrantės, visos aplink dirbančios viešojo maitinimo įstaigos, įmonės, klausinėta aplinkinių, pranešė Krašto apsaugos ministerija. Prie jų prisidėjo ir apie 30 civilių žmonių grupė. Bendrai ieškota Vilijampolės, Aleksoto pakrantėse, apleistuose namuose, griuvėsiuose.

Policija ir artimieji prašo atsiliepti visus, turinčius informacijos apie dingusįjį. Ką nors mačiusius ar žinančius prašoma pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Anonymous 2019-04-09 12:51
Lb panašus, praeitą savaitę, tikrai buvo Ukmergėje.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Su 2019-04-10 06:22
Protų ar gerkle auksinė sveikas žmogus taip nedarytų spreskit rimtas problemas o ne tokiais rupinkites
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų