Spausdinti šį puslapį

Apdovanojo už nuopelnus Lietuvos Respublikai

Roberto Dačkaus nuotr. Roberto Dačkaus nuotr.

Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė Valstybės dienos proga generalinį prokurorą ukmergiškį Evaldą Pašilį apdovanojo Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Komandoro didžiuoju kryžiumi.

Prezidentės pasirašytame dekrete nurodoma, kad šis apdovanojimas skirtas už reikšmingą prisidėjimą prie teisingumo įgyvendinimo ir teisinės sistemos stiprinimo Lietuvoje.

„Nepaprastai džiugu, kad šiuo išskirtiniu apdovanojimu buvo įvertintas visos Lietuvos prokuratūros darbas ir pasiekimai, kiekvieno joje dorai, profesionaliai, atsakingai dirbančio prokuroro bei visų kitų darbuotojų indėlis į bendrą rezultatą. Nors kartais nėra lengva įtikinti, kad mūsų darbas, mūsų misija yra apginti nukentėjusį žmogų, visuomenę ar valstybę, tačiau tikiu, kad būtent tai ir yra pagrindinis prokuratūros tikslas“, – po ceremonijos sakė generalinis prokuroras Evaldas Pašilis. Apie tai skelbiama generalinės prokuratūros svetainėje www.prokuraturos.lt.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)