Rimvydas Olšauskas – naujasis Ukmergės autobusų parko direktorius

Ukmergės autobusų parkui vadovaus Rimvydas Olšauskas. Ukmergės autobusų parkui vadovaus Rimvydas Olšauskas.

UAB Ukmergės autobusų parkas turi naują nuolatinį vadovą. Direktoriumi nuo vasario 9 d. dirba Rimvydas Olšauskas.

Šioje savivaldybės bendrovėje jis ėjo direktoriaus pavaduotojo pareigas. Išėjus iš darbo ankstesniam vadovui, nuo šių metų pradžios laikinai vadovavo bendrovei.

Į direktoriaus pareigas paskirtas rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu penkerių metų kadencijai.

UAB Ukmergės autobusų parko direktoriaus pavaduotoju R. Olšauskas pradėjo dirbti nuo praėjusių metų sausio. Gyvena Širvintose.

Daugeliui ukmergiškių jis gerai pažįstamas kaip buvusio DNB banko Ukmergės skyriaus vadovas. Šias pareigas ėjo net 14 metų iki 2017-ųjų. Taip pat vadovavo šio banko Širvintų ir Anykščių padaliniams.

Vėliau kūrė savo šeimos verslą Širvintų rajone.

Visai neatitrūko ir nuo finansinės sferos – yra Vilniuje esančios kredito unijos stebėtojų tarybos narys.

„Mano tikslas naujose pareigose – įsiklausyti į klientų pageidavimus, atitikti jų poreikius ir teikti kokybiškas paslaugas“, – apie tikslus kalbėjo praeitą savaitę vykusiame Savivaldybės ūkio komiteto posėdyje, kuriame pristatė bendrovės veiklą.

Direktorius sakė, kad Ukmergės autobusų parke ateityje bus įdarbintas ir direktoriaus pavaduotojas, nes veiklos sritys bendrovėje – dvi ir abi labai svarbios bei atsakingos. Tai – keleivių vežimas ir komunalinių atliekų vežimas.

Direktorius mato geras Ukmergės autobusų parko ateities perspektyvas, tačiau atkreipia dėmesį – bus reikalingos investicijos į abiejų veiklų techniką.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų