Pristatė naują dainą ir vasaros koncertus

Tomas Krivickas ir grupė „Requiem“ pristatė naują dainą „Pakalbėk su manim“. Tomas Krivickas ir grupė „Requiem“ pristatė naują dainą „Pakalbėk su manim“.

Ukmergiškis Tomas Krivickas ir grupė „Requiem“ pristatė naują dainą „Pakalbėk su manim“.

„Ši daina apie meilę – kai myli taip stipriai, kad kiek-vienas pokalbis kaip lašas vandens dykumoj, kai nori mėgautis mylimu žmogum kiekvieną akimirką. Kai, žvelgdamas į mylimą žmogų, jame matai tik gėrį ir grožį, ir kad ir kiek bekalbėtum, ir kiek bežiūrėtum, niekada nebus per daug. „Pakalbėk su manim“ – todėl ir skamba toks prašymas dainos žodžiuose“, – sako dainos autorius T. Krivickas.

Nauja daina įrašyta „Rockmergė Records“ garso įrašų studijoje, kuri taip pat prisidėjo prie jos sodraus ir stipraus skambesio.

Pasak autoriaus, „Pakalbėk su manim“ buvo sukurta dar 2008 metais, bet kurį laiką buvo „padėta ant lentynos“.

T.Krivickas pripažino, kad gimus vaikams šiek tiek nutolo nuo muzikos, išvažiavo į užsienį, ilgą laiką net neprisilietė prie gitaros. „Vienu metu suvokiau, kad muzika vis dėlto ir yra mano kelias. Tada ir pradėjau traukti iš lentynų ne tik šią, bet ir dar keletą pamirštų dainų“, – sakė jis.

Praeitų metų rudenį koncertiniame ture „Requiem“ pristatė savo antrąjį albumą „Karas ir Taika“, o šių metų gegužę albumas buvo išleistas vinilinės plokštelės formatu. Tai – pirmoji grupės vinilinė plokštelė.

Grupės lyderis sako, kad įkvėpimo semiasi iš gyvenimo, meilės, šeimos, kelionių, nuotykių, kitų žmonių, bendravimo.

T.Krivickas jau daugiau kaip 12 metų su šeima gyvena Nyderlandų sostinėje Amsterdame. O visi įrašai, repeticijos vyksta Lietuvoje, Ukmergėje, todėl tenka dažnai skraidyti. Nyderlanduose jis kuria naujas dainas, įrašo demo versijas.

Rugpjūčio mėnesį grupė „Requiem“ rengia keturis koncertus skirtinguose Lietuvos miestuose. Koncertinį turą pradės rugpjūčio 11 d. pasirodymu Kazlų Rūdoje. Taip pat planuoja įrašyti dar dvi naujas dainas.

Rugpjūčio 12 d. „Requiem“ dalyvaus viename iš didžiausių Pabaltijo muzikos festivalių „Karklė“. Rugpjūčio 16 d. vyks nemokamas „Requiem“ koncertas Vilniuje, menų fabriko „Loftas“ vasaros terasoje. O rugpjūčio 25-ąją grupė pakvies savo gerbėjus ir muzikos entuziastus į išskirtinį akustinį pasirodymą Ukmergėje.

Ukmergės kraštotyros muziejuje iki pat rugpjūčio pabaigos veikia paroda, skirta „Rockmergės“ klubui, jungiančiam laisvus ir kūrybingus žmones. Čia garbingą vietą užima ir dalis „Requiem“ istorijos.

Planų netrūksta ir rudeniui – nori perleisti pirmąjį grupės „Requiem“ albumą „Niekam nežinomi žmonės“ vinilinės plokštelės formatu.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų