Nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi

Du žmonės nukentėjo Ukmergės rajone autostradoje įvykusioje eismo avarijoje.

Pranešimas apie nelaimę gautas antradienį apie 10 val.

Į įvykio vietą Pivonijos seniūnijoje, ties Skominų kaimu, buvo išsiųsti policijos, greitosios medicininės pagalbos, ugniagesių gelbėtojų ekipažai.

Atvykus paaiškėjo, kad avariją patyrė „Audi Q5“ automobilis, kurio vairuotoja nesuvaldė transporto priemonės ir nulėkė nuo kelio.

Apsivertus mašinai nukentėjo 26 metų vairuotoja ir 34 metų keleivė.

Abi nukentėjusiosios išvežtos į Ukmergės ligoninės priėmimo skyrių.

Vairuotojai diagnozuoti galvos paviršinis sužalojimas, stipinkaulio lūžis. Ji išgabenta į Vilniaus greitosios pagalbos ligoninę.

Keleivei įtariamas šonkaulio lūžis, ji paguldyta į Ukmergės ligoninės traumatologijos skyrių.

Pranešama, kad apgadintas ne tik automobilis, bet ir kelio signalinis stulpelis bei tinklinė tvora.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Portalas zmones.lt trečiadienį pranešė, kad į šią avariją vairuodama automobilį pateko ir nukentėjo žinomas modelis, tinklaraščio „KitchenJulie“ autorė Julija Steponavičiūtė. Dėkodama angelams Julija soc. tinkluose pasidalijo žinute, jog apsiėjo tik kairiosios rankos lūžiu ir nubrozdinimais.

„Vairuotojo oro pagalvės neišsiskleidė, tad man teko kairės rankos lūžis. Tik rankos lūžis“, – nedideliais sužalojimais džiaugėsi mergina. Jos draugės, kurios vyko kartu, nukentėjo mažiau.

„Dėkoju Ukmergės ligoninės ir Vilniaus lazdynų ligoninės gydytojams už suteiktą pagalbą, palaikymą ir šilumą. Be jūsų niekaip“, – dėkojo J. Steponavičiūtė.

„Turiu angelą sargą, kuris pakišo sparną. Mums dar ne laikas, – po vos per plauką tragiškai nesibaigusios avarijos rašė Julija. – Dar tiek daug visko patirt. Tik ne avarijų ir skausmo.“

„Pasaulio didmiesčiuose modeliu dirbusi mergina šiuo metu pristabdė su mada susijusią veiklą ir pasinėrė į kūrybą, o iš meilės maistui gimęs tinklaraštis „KitchenJulie“ tampa vis populiaresnis“, – rašo tinklalapis zmones.lt.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų