Praėjusią savaitę Ukmergės gatvėse buvo sužaloti pėstieji.

Ketvirtadienio rytą Antakalnio gatvėje moters vairuojamas automobilis partrenkė į mokyklą skubėjusį 12 metų berniuką. Per kelią jis bėgo neleistinoje vietoje. Po įvykio jam prireikė medikų pagalbos. Vaikas buvo išvežtas į ligoninę, įtarus kojos lūžį. Vairuotoja buvo blaivi ir per įvykį pati nenukentėjo. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Tą pačią dieną apie vidurdienį Kauno gatvėje vyras (gim.1937 m.), vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios moters (gim.1963m.) ir ją partrenkė. Nukentėjusiajai nustatytas dešinės rankos stipinkaulio apatinės dalies lūžis.

Dėl įvykio policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos pareigūnai primena pėstiesiems: matomumas šaltuoju metų periodu yra prastesnis, danga dažnai slidi, todėl įvertinkite oro sąlygas, žengdami į perėją įsitikinkite, kad vairuotojas jus praleidžia.

Draudžiama išeiti iš už stovinčios transporto priemonės ar kitos kliūties, trukdančios apžvelgti vietą, neįsitikinus, kad nėra artėjančių transporto priemonių, pereiti gatvę privaloma per perėją.

Vairuotojams primenama: artėdamas prie nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos, privalote sulėtinti greitį arba sustoti prieš kelio ženklą „Pėsčiųjų perėja“, kad praleistumėme į bet kurią eismo juostą perėjoje įėjusį pėsčiąjį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-4 # Aha 2019-10-17 18:21
Pesciuosius pesciuju perejose praleidineja tik vidutiniskai 2 is 10 vairuotojai. Snd centre stovejau prie pesciuju perejos kol pravaziavo apie 20 automobiliu i abi puses,nei vienas nestabtelejo,dabar visai neseniai i Lidl ejau,6 automobiliai pravaziavo,1 sustojo,o kita juosta dar 3 net nepristabde palei nosi prasvilpe. Visi skersa padeje ant keliu eismo taisykliu,pestysis - ne zmogus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Marius 2019-10-20 08:23
Nemeluok tamsta :lol: ,kaip tik vairuotojai pesciuju praleidimu per pereja pasitempe ir tapo mandagesni ,nebent uz medzio stovejai pasislepes ir norejai kad visi pultu stabdyti ir tave praleistu :-) ,gal dar tau raudona kilima patiesti reikejo? :-)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų