Liepsnos pasiglemžė gyvybę

Savaitgalį Ukmergės miesto centre, kadaise policijos komisariato naudotose patalpose, kilusio gaisro metu žuvo žmogus.

Pranešimas apie nelaimę Bendrajame pagalbos centre buvo gautas sekmadienio vakarą, po šeštos valandos. Informuojama, kad degė Kauno gatvėje 3A, netoli Švč. Trejybės bažnyčios, esantis pastatas.

Prieš daugiau kaip dešimtmetį jame darbavosi policijos komisariato pareigūnai. Komisariatas pastatų kompleksą anuomet nuomojosi iš marijonų vienuolyno. Kadangi pagrindiniame nuo Kauno gatvės esančiame pastate visi pareigūnų kabinetai netilpo, apylinkės insketoriai buvo iškraustyti į statinį kieme šalia garažų. Dabar ten ir kilo gaisras.

Policijos komisariatas į naujas patalpas persikėlė prieš dešimtmetį.

Penktadienį kilus gaisrui į įvykio vietą buvo išsiųsti keturi ugniagesių gelbėtojų automobiliai. Likviduoti gaisrą prireikė kelių valandų.

Pastate ant sudegusios lovos čiužinio buvo rastas smarkiai apdegęs žmogaus kūnas.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnysis inspektorius Mindaugas Lunys pirmadienį ryte sakė, jog asmuo kol kas neatpažintas. Manoma, kad jis neturėjo savo gyvenamosios vietos ir glaudėsi šiame apleistame name, kuriame net nėra langų.

Dėl įvykio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policijos teigimu, gaisre žuvęs vyras, pirminiais duomenimis, – 64-erių metų ukmergiškis.

Pasak liudininkų, vyriškis, norėdamas pasišildyti, name kūreno laužą, nuo kurio, manoma, ir užsidegė visas kambarys. Kalbama, kad prieš nutinkant nelaimei žmonių pastate galėjo būti ir daugiau.

Gaisrų šiame name būta ir anksčiau. Čia lankydavosi benamių, asocialių asmenų. Šiuo metu ieškoma statinio savininkų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų