Paupyje – savavališki kirtimai

Gedimino Nemunaičio nuotr. Bus tiriama, kas ir kodėl kirto medžius. Gedimino Nemunaičio nuotr. Bus tiriama, kas ir kodėl kirto medžius.

Trečiadienį į redakciją paskambinusi ukmergiškė Violeta Šanteriova informavo apie Ukmergėje Šventosios pakrantėje vykdomus medžių kirtimus.

Pasakojo anksti ryte išgirdusi pjūklų garsus ir dviračiu nuvažiavusi iki tos vietos.

Čia, pasak jos, pamatė baisų vaizdą – palei pakrantę pjaunami didžiuliai medžiai. Dangstytasi tuo, kad čia valomi krūmynai. Tačiau didžiuliai kelmai byloja, kad čia būta visai ne krūmų, o senų ir sveikų medžių.

Moteris puolė klausinėti, kas, kieno pavedimu šiuos medžių pjovimo darbus dirba, bet darbininkai jai nieko neaiškino, o pradėjus domėtis ir fotografuoti skubėjo pasišalinti.

V.Šanteriova pasakojo nufotografavusi technikos, kuria darbavosi medkirčiai, numerius, taigi, dirbę asmenys turėtų būti aiškūs. Spėja, kad šie kirtimai neteisėti, nes paupyje planuojamas tako įrengimo projektas kol kas sustabdytas.

Deja, moters prielaida dėl neteisėtų kirtimų greičiausiai pasitvirtins.

Ukmergės rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus informavo, kad Ukmergėje, Šventosios pakrantėje, medžiai ir krūmai galimai pjaunami pažeidžiant nustatytą tvarką.

Pasak vedėjo, šiuo metu situacija tikslinama. Visa savivaldybės administracijos surinkta medžiaga bus perduota tirti policijai ir Aplinkos apsaugos agentūrai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

-2 # To zurnalist 2019-08-30 11:34
Jei jau radot tai rasykit normaliai. Dabar as atleksiu ir peadesiu svaigti kaip ligonibes parka niokoja..... medi man patinkanti nupjove, nors supuves buvo. Jei jaj rasot, isklausykit visas puses. Kidel kazeno komentaro nera? Juk puikiai ziin9ma kas ten vykdo tuos darbus. Ar liezuvis nudzius vien kazeno varda istarus? Visi tie darbai puse metu vyko, valdziai viskas zinoma buvo. Dabar viena boba susvaigo, atsibudo visi. Greiciau rado buda susidoroti. Taip parasyta, kad atrodo purma diena visi gyvena. Net nzn kas paupy darosi. Valdziai dar gedingiau, jai net neidonu kas ten ka daro. Kiek ten visko matytA neleistino, bet beuzfiksavus nera kaip irodyti.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Jo 2019-09-01 15:52
Čia reiktų išklausyti seniūnijos, savivaldybės, bendruomenės atstovų. Tuomet skaitytojas galėtų daryti kažkokias išvadas, o dabar?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # mums ne dzin 2019-08-30 11:37
kažkas turbut jau užkibo,kad jau parašė :lol:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # nežinantis 2019-08-30 11:44
tai prie ko čia Kazėno komentaras,jei nė prie ko
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # žalias 2019-08-30 13:15
tai dabar viską pjauna,ir visiems dzin
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-2 # Valstybe 2019-08-30 13:51
Ir vel savavaliskas kirtimai????? :lol: :lol: :lol:
Nu saunuoliai! Visi savo komentarus rasikyt i
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų