Senelių namų gyventojus gražino nemokamai

Grožio salono „Džika“ savininkė Andželika Antonovičienė nusprendė nudžiuginti Želvos senelių namų gyventojus. Feisbuko nuotr. Grožio salono „Džika“ savininkė Andželika Antonovičienė nusprendė nudžiuginti Želvos senelių namų gyventojus. Feisbuko nuotr.

Senjorai įvairiomis progomis palepinami kai kuriomis nemokamomis paslaugomis, smagiomis akcijomis. Želvos parapijos katalikiški senelių namai Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos proga irgi sulaukė neįprastos dovanos.

Įstaigoje praėjusią savaitę apsilankiusios viešnios iš Ukmergės dovanojo grožio paslaugas. Šios akcijos sumanytoja kirpėja ir stilistė Andželika Antonovičienė pasakojo, jog norėta tiesiog pralinksminti senukus ypatingos šventės proga ir padovanoti jiems nekasdienių akimirkų.

Į senelių namus ji atvyko su dar dviem savo kolegėmis: „Manikiūrininkė Monika moterims lakavo nagus, o vizažistė Ilona joms dažė antakius, blakstienas, darė makiažą. Iš pradžių ne visos ryžosi pokyčiams, tačiau greitai įsidrąsino ir noriai puošėsi.“

Pasak pašnekovės, įstaigos senjorės džiaugėsi, kad šitaip išgražintos galės stebėti šventinį koncertą, į kurį turėjo vykti jau po viešnių vizito.

Ir A. Antonovičienė džiaugiasi, kad buvo labai gera ir smagu bendrauti su vienai dienai jų klientėmis tapusiomis senelių namų gyventojomis: „Žmonės išsiilgę dėmesio, pokalbių. Viena 92 metų moteris, kol ją šukavom, visą laiką mums skaitė eilėraščius. Kita atskubėjo po pietų susirūpinusi, kad valgant lūpdažis nusivalė... Mums labai įdomi patirtis: įspūdingai praleidom visą dieną, grįžom pakilios nuotaikos.“

Ji dėkinga įstaigos administracijai ir visam kolektyvui, šiltai priėmusiems grožio specialistes ir mielai sutikusiems su jų pasiūlymu. Tokių akcijų šiuose namuose žadama ir ateityje. Pašnekovė tikisi, kad į jas įsitrauks ir senelių namų vyriškiai, kurie šį kartą nebuvo tokie drąsūs ir apsikirpti nesiryžo.

Moteris taip pat pasidalijo planais, kuriems ruošiamasi neseniai duris atvėrusiame grožio salone „Džika“ Veterinarijos gatvėje. Mat čia taip pat ketinama įgyvendinti panašių idėjų.

„Pernai, dar dirbdama kitoje kirpykloje, organizavau akciją, kai klientas kerpa, šukuoja, gražina savo kirpėją. Keli klientai itin stengėsi, garbanojo, puošė... Viskas puikiai pavyko, tad kviesime ir šiemet. Klientai galės ne tik kirpti, bet ir nagus lakuoti, bus apdovanojimų“, – šypsosi A. Antonovičienė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų