Vykstantieji iš Ukmergės į Molėtus turėtų rinkti kitus maršrutus

Vykstantieji iš Ukmergės į Molėtus turėtų rinkti kitus maršrutus Vykstantieji iš Ukmergės į Molėtus turėtų rinkti kitus maršrutus

Dėl valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 115 Ukmergė–Molėtai ruožuose vykdomų rekonstrukcijos darbų automobilininkams, vykstantiems iš Ukmergės į Molėtus ir iš Molėtų į Ukmergę, siūlome rinktis kitus mašrutus.

Kelio Ukmergė–Molėtai rekonstrukcijos darbai iš viso apima 16,67 kilometro atkarpą, kuri prasideda ties Ukmergės miesto riba ir tęsiasi Molėtų kryptimi iki Skuolių gyvenvietės. Daugelyje vietų eismas organizuotas viena kelio puse. Nuo ženklo, žyminčio Ukmergės miesto ribą, iki sankryžos su magistraliniu keliu A2 Vilnius–Panevėžys, 1,77 kilometro ruože eismas uždarytas visiškai. Šis ribojimas galioja iki 2015 m. spalio 2 d.

Eismo sąlygas apsunkina ir kitas šioje zonoje vykdomas projektas. Dėl kelio A2 Vilnius–Panevėžys 72,18 kilometre, šalia Žemaitkiemio sankryžos, vykdomų pėsčiųjų viaduko ir jungiamųjų kelių abiejose kelio pusėse įrengimo darbų iki 2015 m. spalio 31 d. automobilių eismas uždarytas Ukmergės mieste, Nuotėkų gatvės sankryžoje su magistraliniu keliu A2.

Iš Ukmergės miesto magistralę Vilnius–Panevėžys galima be trukdžių pasiekti per magistralės A2 ir magistralinio kelio A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis, vedančio link Utenos, sankirtą. Tiek Vilniaus, tiek Panevėžio, tiek Utenos kryptimi nuo šios sankryžos, greta kurios yra „Lukoil“ degalinė, automobilių eismas vyksta įprastai.  

Jeigu tolesnis maršrutas jus veda į Molėtus, tai į Molėtų kelią Nr. 115, vadovaujantis nuorodomis,  galima išvažiuoti magistrale A2 Vilnius–Panevėžys. Bet šiame maršrute automobilininkai susidurs su eismo ribojimais: kelyje Nr. 115 eismas organizotas viena kelio puse ir net keturiose atkarpose reguliuojamas laikinaisiais šveisoforais. Kelionė gali pailgėti iki 30 minučių.

Todėl į Molėtus rekomenduotinas ilgesnis, tačiau saugesniais ir patogesnis maršrutas, darant apylanką keliu A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis per Skiemonis ir Alantą, ir į Molėtus įvažiuojant nuo Anykščių pusės, keliu Nr. 119. 

Įmanomos ir trumpesnės apylankos per mažesnius miestelius ir kaimus. Patogu važiuoti maršrutu Žemaitkiemis–Valai– Martinonys, šone paliekant Balninkus,  ir į Molėtų kelią Nr. 115 įsiliejant ties Želva. 

Vykstantiems iš Molėtų Ukmergės link siūlytume rinktis maršrutą, kuris prasideda Anykščių kryptimi (valstybinės reikšmės krašto kelias Nr. 119 Molėtai–Anykščiai), per Alantą, Skiemonis, keliu A6 pasiekti sankirtą su magistrale A2.

Iš Molėtų pajudėjus keliu Nr. 115, ties Želva reikėtų sukti į dešinę, per Martinonis, Valus pasiekti Žemaitkiemį ir magistralę A2.

Minėti maršrutai ilgesni, tačiau neapsunkinti remonto darbų, daug patogesni ir saugesni. Atsiprašome už sukeliamus nepatogumus.

Papildoma informacija:

AB „Panevėžio keliai“ atstovė ryšiams su visuomene Rasa Čepienė, tel. 8 611 48133

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų