„Sodros“ darbuotojai liko „be vietų“

Prie „Sodros“ palikti automobilį patogu klientams, bet ne darbuotojams. Prie „Sodros“ palikti automobilį patogu klientams, bet ne darbuotojams.

Praėjusią savaitę vyko rajono savivaldybės administracijos saugaus eismo komisijos posėdis, kuriame apsvarstyta nemažai ukmergiškiams aktualių klausimų.

UAB „Autobusų parkas“ direktorius Alfonsas Prabišas kreipėsi į komisiją, prašydamas spręsti problemą dėl automobilių statymo Kęstučio aikštėje. Direktoriaus teigimu, lengvųjų automobilių vairuotojai užstato šalikelę ir autobuso vairuotojas negali privažiuoti prie stotelės ir lygiagrečiai sustoti. Tiesa, ant gatvės yra pažymėtos geltonos linijos, tačiau pasnigus jų nesimato.

Komisija nutarė, kad Kęstučio aikštėje, kurioje yra autobusų stotelė, būtų pastatyti kelio ženklai „Sustoti draudžiama“. Ženklai draustų sustojimą 15 metrų atstumu nuo stotelės.   

Klaipėdos gatvėje neseniai pastačius kelio ženklą, ribojantį stovėjimo laiką, nepatenkinti liko „Sodros“ darbuotojai. Dabar jie nebegali šalia darbovietės pasistatyti savo automobilių.

„Sodros“ Ukmergės poskyrio darbuotojai komisijai įteikė kolektyvinį prašymą perkelti kelio ženklą „Stovėjimo ribotą laiką vieta“ , paliekant 20 vietų, kurioms šis ženklas negaliotų.

Komisijos nuomonė šiuo klausimu išsiskyrė. Vieni prašymui pritarė, kiti siūlė jį atmesti. Vis dėlto daugumos komisijos narių sprendimu prašymas buvo atmestas. Darbuotojams siūloma automobilius pastatyti toliau nuo darbovietės esančiose aikštelėse.

Komisija nagrinėjo ir daugiau klausimų. Vienas jų – dėl sferinio kelio veidrodžio įrengimo Vilniaus ir Vytauto gatvių sankryžoje. Siūlymui nebuvo pritarta, nes planuose – šioje sankryžoje įrengti žiedą.

Taip pat gauti keli siūlymai dėl pėsčiųjų perėjų įrengimo. Pavyzdžiui, perėją siūlyta įrengti Gedimino ir Vasario 16-osios gatvių sankryžoje. Siūlymams nepritarta. Vienas iš motyvų – nuo šių metų labai sugriežtinta naujų sankryžų įrengimo tvarka. Kol kas nutarta didesnį dėmesį skirti jau esamų sankryžų saugumui, o ne naujoms įrengti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų