Dviem dienom miesto centre uždaromas eismas

Ukmergės rajono savivaldybė informuoja, kad dėl Klaipėdos gatvėje pradėtų rekonstravimo darbų nuo pirmadienio, spalio 8 dienos dviem dienoms uždarytas transporto (išskyrus specialųjį ir miesto maršrutinius autobusus) eismas Kauno gatvės atkarpoje tarp Vienuolyno ir A. Smetonos gatvių.

Spalio 8-9 dienomis transporto eismas Kauno gatve bus nukreipiamas apylanka: nuo Kauno miesto pusės – Žiedo, Ramygalos ir Gedimino gatvėmis, o nuo Ukmergės miesto centro – Gedimino, Ramygalos, Žiedo gatvėmis.

Primename, kad dėl rekonstravimo darbų transporto eismas Klaipėdos gatvės atkarpoje nuo Vasario 16-osios gatvės iki Kauno gatvės yra uždarytas nuo rugsėjo 27 dienos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+18 # vairuotojas 2018-10-08 08:42
įdomu, ar suspės per dvi dienas :lol:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+27 # ok 2018-10-08 09:54
Jie kažkokie idiotai,nors cia viskas kaip ir aišku,reikia vogti kiek imanoma,kol dar ES duoda pinigus.Patogu sudaryti sutartis su bankrutuojanciomis firmomis,bankrutavusi firma duotus pinigus pasidalina su užsakovais,paskui bankrutavusi firma,pakeicia pavadinima, direktorius su pavaduotoju susikeicia vietomis ir vel dirba,viskas labai paprasta. Padarykit centre žvyrkeli,kaip ir prie "Paparcio",bus visai gražu,kur tai matyta,antri metai nedideles atkarpos negali sutvarkyti.Turi pradžioje sutvarkyti išgriauta gatve,o paskui kitas griauti,o ne kasti viska iš eiles.Ten Klaipedos g.,tai toks jausmas,kad metro statys.Baisu ir pagalvoti,kiek laiko ten jie krapštysis.Greiciausiai,miestas po karo greiciau atsistate,nei cia baigs savo kasinejimus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+26 # Ana 2018-10-08 10:35
Taip, kol sau neprisivogs, tai ir vargs Ukmergės vairuotojai, ir pėstieji. Jokios kontrolės, jokios atsakomybės. Taip ir velkamės uodegoj. Kokia valdžia tokios ir gatvės.
Dar sako, kodėl rudenį, kai liūtys prasideda, gatvės remontuojamos, ogi todėl, kad vasarą prisivogtais pinigais valdziazmogiai namus statosi ir gatves klojasi sau. Šlykštu ir bjauru matyt!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+21 # Kristina 2018-10-08 20:55
Tokia baisi ir purvina Ukmergė seniai bebuvo...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # vairuotojas 2018-10-09 10:34
spėjo per dieną :eek:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # ok 2018-10-09 15:10
Atidare pravažiavima tai per diena,bet jei yra taip,kaip aš galvoju,tai gana juokinga,na ir absurdiška.Tik kas cia vyksta,manes jau seniai nestebina.Nebuvau iki tu šviesoforu nuejes,taigi nemaciau ka jie ten dare,bet galvoju,kad kelia buvo uždare tik del to,kad jiems niekas nemaišytu to didelio vamzdžio iškrovinet,kuris prie kulturkes buvo,o kai jau iškrove,tai galvojo,kam tuos draudžiamus ženklus nuiminet,paprasciausiai tingejo.Taip galvoju,nes ryte buvo draudžiamas eismas ir apylankos sveiku protu nesuvokiamose vietose,niekaip negaliu suprasti,kodel per kai kurias gatves buvo draudžiama važiuoti.Todel ir galvoju,kad paprasciausiai tingejo nuiminet ženklus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # alia 2018-10-10 16:06
Mieli ukmergiškiai,kaip jūms patinka ,Deltuvos gatvė po ilgo ,ilgo remonto?Aš tai nematau jokio čia kokybiško remonto. Kaip stovėjo balos po lietaus, taip ir tebestovi, kaip grindinys skylėtas taip skylėtas, o jau koks šaligatvių remontas tai lopas prie lopo .Ar negėda Ukmergės vadovams ,priėmusiems šios gatvės darbus .Taigi ,Ukmergiškiai ,jai norit susigadinti nuotaiką ,siūlau pėstute ar nuosavu automobiliu apsilankyti šioje prestižinėje gatvėje.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų